Beeldkracht (E-book)

9789462721890
Stel het familiesysteem en het eigen innerlijke systeem van de cliënt op met deze uitgebreide en verdiepende methode voor tafelopstellingen.
  • Een nieuwe methode voor coaches en therapeuten
  • Een unieke combinatie van Systemisch Werk en Voice Dialogue, voor uitzonderlijk krachtige coaching
  • Geïllustreerde uitvoering, inclusief een startset van de benodigde opstellingsfiguren
E-book
EUR 25.00 9789462721890 25,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Zichtbaar maken wat gezien moet worden Beeldkracht is een uitgebreide en verdiepende methode voor tafelopstellingen. Het is geschreven voor therapeuten en coaches en biedt je praktische handvatten om een-op-een systemisch werk te doen. Uniek aan deze methode is dat niet alleen het familiesysteem, maar ook het eigen innerlijke systeem van de cliënt wordt opgesteld. Met Beeldkracht breng je trauma's, angsten, verlangens, belemmeringen voor geluk én bestaande en te ontwikkelen kwaliteiten letterlijk in beeld. 

Inzichten
Cliënt en begeleider kunnen zonder lange verhalen en zonder oordelen de situatie onder ogen zien. De handige lijstjes voor het herkennen van niet-effectieve patronen van denken, voelen en gedrag helpen de coach of therapeut om de patronen te doorzien, te benoemen en te transformeren. Zo worden de problemen inzichtelijk en hanteerbaar. Voor de cliënt brengt de opstelling bewustzijn en aanvaarding. Dat opent de mogelijkheid om zelf de regie weer in handen te nemen. 

Duidelijke instructies voor efficiënte interventies maken Beeldkracht direct bruikbaar in de dagelijkse praktijk van elke therapeut of coach. De ingesloten startset met opstellingsfiguren is jouw gereedschap om direct te kunnen starten. Download hier de opstellingsfiguren.

Over de auteur

Caroline Franssen (Auteur)

Caroline Franssen werkt al ruim twintig jaar als coach en is een autoriteit op het gebied van relatiecoaching.
Bekijk alles van Caroline Franssen

Specificaties

Auteur(s) Caroline Franssen
ISBN 9789462721890
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 26-09-2018
Aantal bladzijdes 120