Breuklijnen in de familie (E-book)

De impact van vervreemding en verbroken banden

9789020220254
Ellende komt in de beste families voor: 'Breuklijnen in de familie' van dr. Karl Pillemer is het begin van herstel
E-book
EUR 14.99 9789020220254 14,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Breuklijnen komen in bijna alle families voor. Ingrijpende gebeurtenissen, sterke meningsverschillen of misverstanden kunnen ertoe leiden dat ouders, kinderen en andere familieleden steeds verder van elkaar af komen te staan of de banden helemaal verbreken. Met verdriet en verwoesting tot gevolg.


Vervreemding in de familie is een groot taboe omdat mensen zich schamen dat ze het niet hebben kunnen voorkomen. Karl Pillemer deed er uitgebreid onderzoek naar en schreef een unieke gids voor herkenning en herstel van families die door vervreemding zijn verscheurd. De vele aangrijpende verhalen laten ons zien dat we niet de enigen zijn die ermee te maken hebben.

Breuklijnen in de familie toont hoe heling mogelijk is door middel van duidelijke stappen die je direct kunt toepassen. Hoe kun je pijn uit het verleden overwinnen om een nieuwe toekomst met een familielid op te bouwen? Pillemer combineert ervaringsverhalen, wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen en praktische hulpmiddelen om mensen te helpen de weg naar verzoening te vinden.

Over de auteur

Karl Pillemer (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Karl Pillemer, Linda Jansen
ISBN 9789020220254
Uitvoering Ebook
Uitgeverij VBK Media
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 07-06-2023
Aantal bladzijdes 238