De fontein, vind je plek (E-book)

9789492331595
Els Van Steijn (Auteur), Juliette Jonkers (Redacteur), Annemieke Heinen (Redacteur)
Els van Steijn is coach & schrijver van de bestseller ‘De fontein, vind je plek’ & ‘De fontein, maak wijze keuzes’. Haar missie is volgende generaties systemisch ‘schoner’ en minder belast laten zijn.
E-book
EUR 14.95 9789492331595 14,95
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Loop je in je dagelijks leven keer op keer tegen dezelfde patronen en problemen aan? Voel je je vaak schuldig en houd je iedereen graag te vriend? Of zit je vast in een verkeerde relatie, heb je veel conflicten met je ouders en loop je al tijden rond met een onbestemd gevoel?

Hardnekkige patronen in je leven zijn vaak terug te voeren op je familiesysteem; de onlosmakelijke verbinding met al je familieleden. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je vaak niet bewust bent, maar die grote invloed op je leven uitoefenen. Dit handboek vol praktische tips en heldere theorieën legt uit hoe je deze systemische wetmatigheden voor je kunt laten werken, om daarmee op volle kracht in het leven te komen staan.

Aan de hand van de fontein als metafoor voor het familiesysteem leer je wat jouw eigen, unieke plek is. Op die plek ontvang je de stroming die essentieel is voor hoe je leven verloopt. Veel mensen staan onbewust niet op de juiste plek, waardoor ze op allerlei vlakken problemen kunnen ervaren. Met behulp van dit boek krijg je inzicht in de werking van de fontein en meer grip op je leven.

Vind je eigen plek met behulp van de fontein en laat het jezelf beter gaan dan ooit.

Els van Steijn (1969) is teamtrainer en coach en is gespecialiseerd in het systemische perspectief. Ze past het systemisch werken toe in haar coachingspraktijk en begeleidt daarnaast familie- en organisatieopstellingen. Voor haar cliënten is de fontein vaak een eyeopener en het ontbrekende stukje van de puzzel dat nodig is om de volgende stap effectief te kunnen zetten.

Over de auteur

Els Van Steijn (Auteur)

Juliette Jonkers (Redacteur)

Annemieke Heinen (Redacteur)


Specificaties

Auteur(s) Els Van Steijn, Juliette Jonkers, Annemieke Heinen
ISBN 9789492331595
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 30-11-2018
Aantal bladzijdes 316