De kracht van familieopstellingen (E-book)

Leuker leven door inzicht in onbewuste patronen

9789043925952
'De kracht van familieopstellingen' van Vincent van der Burg is een praktisch handboek dat de methode van de familieopstelling helder uitlegt zodat je er zelf mee aan de slag kunt.
E-book
EUR 9.99 9789043925952 9,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Waarom doe je wat je doet? Waarom lopen je relaties steeds vast, of voelt de relatie met je familie zo moeizaam? Waar komt dat schuldgevoel of die onzekerheid vandaan? Al die bewuste en onbewuste gevoelens komen voort uit een systeem waarvan je je vaak niet eens bewust bent: de onlosmakelijke band met je familie.In elke familie worden gewoontes en gedragingen doorgegeven. Dat ingesleten patroon (het familiesysteem) kan je dromen in de weg staan. In ‘De kracht van familieopstellingen’ legt Vincent van der Burg uit hoe je je bewust kunt worden van die onbewuste patronen met behulp van familieopstellingen.Met de praktische informatie, verhelderende casussen en oefeningen kun je direct zelf aan de slag. Zo krijg je meer inzicht in jezelf, en werk je aan meer rust, balans en verbinding met jezelf en anderen. Zo leef je je leukste leven!Dit boek leest meeslepend. Verhelderende theorie wordt invoelbaar gemaakt met herkenbare voorbeelden, gebaseerd op betrouwbare ervaring.” – Jan Jacob Stam, opsteller en oprichter van het Bert Hellinger Instituut.

Over de auteur

Vincent van der Burg (Auteur)

Vincent van der Burg is niet alleen een psycholoog en neuro-econoom, maar ook de schrijver van drie boeken: ‘Coach jezelf met NLP’‘De kracht van familieopstellingen,’ en ‘Het Boek voor Coaches’.

Zijn nieuwste boek, "De 12 wetten van menselijk gedrag," komt binnenkort beschikbaar op thema.nl.


Bekijk alles van Vincent van der Burg

Specificaties

Auteur(s) Vincent van der Burg
ISBN 9789043925952
Uitvoering Ebook
Uitgeverij VBK Media
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 20-12-2022
Aantal bladzijdes 186