De motivatieparadox (E-book)

Ontdek de kracht van motivatie in je organisatie

9789047015833
Gemotiveerde medewerkers zorgen voor meer verbondenheid en betere resultaten. Alwin Sixma laat zien hoe je van motivatie een professionele topprioriteit kunt maken.
E-book
EUR 14.99 9789047015833 14,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

In ‘De motivatieparadox’ breekt organisatieadviseur Alwin Sixma een lans voor motivatie als kracht en zet hij ons op een verrassende manier aan het denken over wat we nu écht belangrijk vinden in ons werk.

Motivatie is een van de belangrijkste, maar tegelijk een van de meest onbegrepen en verwaarloosde onderwerpen op de werkvloer. We vinden het lastig om erover te praten; het laat zich nu eenmaal niet vangen in targets en tabellen. Toch zijn we het er allemaal over eens dat gedreven mensen de beste resultaten bereiken. Deze tegenstelling – motivatie heel belangrijk vinden maar het in de praktijk verwaarlozen – is wat Alwin Sixma de motivatieparadox noemt.

Motivatie zou volgens hem een professionele topprioriteit moeten zijn waar organisaties actief op sturen. Aan de hand van veel praktische voorbeelden legt hij uit wat motivatie kan betekenen voor jou, je team en je organisatie, en biedt hij een methode waarmee je het leert inzetten. Verplichte kost voor iedere professional die echt ruimte wil geven aan motivatie.

Over de auteur

Alwin Sixma (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Alwin Sixma
ISBN 9789047015833
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Atlas Contact, Uitgeverij
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 15-03-2022
Aantal bladzijdes 175