De Roos van Leary (E-book)

Interactiekunde voor professionals

9789462723047
Het enige boek voor professionals, zoals trainers, coaches, docenten, managers en opleiders, dat de Roos van Leary diepgaand en volledig beschrijft.
Onderwerp: Leiderschap, Communicatie & Presentatie, Trainen & Coachen
  • Een onmisbaar boek voor iedereen die werkt met de Roos van Leary
  • Van de oprichters van de Leary Academy: dé Nederlandse autoriteit op het gebied van interactiekunde
  • Theorie én de toepassing in één handzaam boek
E-book
EUR 25.00 9789462723047 25,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Interactiekunde voor professionals
De Roos van Leary is het instrument waarmee je trefzeker interactie kunt beïnvloeden: conflicten oplossen, een te dominante of juist te teruggetrokken collega in beweging krijgen, mensen voor je ideeën winnen, gestagneerde samenwerking vlottrekken, het thuis gezellig houden en nog veel meer situaties waar je dagelijks tegenaan kunt lopen. 

De Roos is dan ook een van de basisinstrumenten voor (communicatie-)trainingen. Toch was er nog niet een boek dat voor professionals, zoals trainers, coaches, docenten, managers en opleiders, het model diepgaand en volledig beschrijft. De auteurs hebben ruim dertig jaar ervaring met de Roos van Leary. Ze hebben vanuit de Leary Academy honderden professionals opgeleid, getraind, gecoacht en begeleid.

Alle ervaring en kennis uit die periode hebben ze in dit boek samengevat. Door de vele voorbeelden en tips voor toepassing in de praktijk is dit niet alleen een krachtig leerboek, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die anderen helpt om de interactie op een hoger niveau te tillen.

Webinar
Met zijn indrukwekkende kennis over de Roos van Leary, leert en inspireert Bert ons in het webinar over het instrument. Middels diverse vragen werd in het webinar live de interactie aangegaan. Bert wist de reacties op de vragen angstaanjagend goed te voorspellen! De vraag ‘hoe denk je dat je overkomt op anderen?’ werd door 67% beantwoord met: helpend/ leidend. Bert voorspelde 70% voor dit antwoord dus zat daar heel dichtbij.

 

Over de auteur

Bert van Dijk (Auteur)

Bert van Dijk is opleider en trainer. Hij werkte 10 jaar als trainer/adviseur bij Schouten & Nelissen en richtte daarna de Leary Academy op.
Bekijk alles van Bert van Dijk

Annelies Husting (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Bert van Dijk, Annelies Husting
ISBN 9789462723047
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 16-03-2021
Aantal bladzijdes 176