• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
30,-

De Roos van Leary

Interactiekunde voor professionals

9789462723030
Het enige boek voor professionals, zoals trainers, coaches, docenten, managers en opleiders, dat de Roos van Leary diepgaand en volledig beschrijft.
Onderwerp: Leiderschap, Communicatie & Presentatie, Trainen & Coachen
  • Een onmisbaar boek voor iedereen die werkt met de Roos van Leary
  • Van de oprichters van de Leary Academy: dé Nederlandse autoriteit op het gebied van interactiekunde
  • Theorie én de toepassing in één handzaam boek
Gratis verzending
EUR 30.00 9789462723030 30,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Interactiekunde voor professionals
De Roos van Leary is het instrument waarmee je trefzeker interactie kunt beïnvloeden: conflicten oplossen, een te dominante of juist te teruggetrokken collega in beweging krijgen, mensen voor je ideeën winnen, gestagneerde samenwerking vlottrekken, het thuis gezellig houden en nog veel meer situaties waar je dagelijks tegenaan kunt lopen. 

De Roos is dan ook een van de basisinstrumenten voor (communicatie-)trainingen. Toch was er nog niet een boek dat voor professionals, zoals trainers, coaches, docenten, managers en opleiders, het model diepgaand en volledig beschrijft. De auteurs hebben ruim dertig jaar ervaring met de Roos van Leary. Ze hebben vanuit de Leary Academy honderden professionals opgeleid, getraind, gecoacht en begeleid.

Alle ervaring en kennis uit die periode hebben ze in dit boek samengevat. Door de vele voorbeelden en tips voor toepassing in de praktijk is dit niet alleen een krachtig leerboek, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die anderen helpt om de interactie op een hoger niveau te tillen.

Themacafé

Bert van Dijk geeft in oktober  een masterclass voor coaches en trainers die meer interactiediepgang willen brengen in hun werk en die met het model Roos van Leary willen werken.  In dit THEMA café ga je actief experimenteren met de Roos, interactiekunde in de praktijk! Meld je hier aan. 

Over de auteur

Bert van Dijk (Auteur)

Bert van Dijk is opleider en trainer. Hij werkte 10 jaar als trainer/adviseur bij Schouten & Nelissen en richtte daarna de Leary Academy op.
Bekijk alles van Bert van Dijk

Anne-Lies Hustings (Auteur)

Anne-Lies Hustings heeft als trainer, coach en opleider van trainers honderden professionals geïnspireerd om zich in interactie te verdiepen.
Bekijk alles van Anne-Lies Hustings

Specificaties

Auteur(s) Bert van Dijk, Anne-Lies Hustings
ISBN 9789462723030
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 373 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 29-03-2021
Afmeting 240 x 170 x 14 mm
Aantal bladzijdes 176

Anderen bekeken ook

Begin bij jezelf
Bert van Dijk
25,-