• Op werkdagen vˇˇr 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven Ç20,-
  • Gratis jubileumkalender

Bereiken wat je wilt met de Roos van Leary


De Roos van Leary geeft glashelder inzicht in interactiepatronen. Met behulp van de interactiesleutel kun je knellende patronen tussen mensen beïnvloeden. 
Een knellend patroon is bijvoorbeeld de agressiespiraal. Je hebt een misverstand met iemand en je bent samen in een welles-nietes discussie terecht gekomen. Je raakt geïrriteerd en daardoor ben je geneigd 'welles' of 'nietes' te blijven zeggen. De interactiesleutel helpt je een dergelijk vastgelopen meningsverschil om te buigen naar een dialoog, waarin je samen zoekt naar een uitweg. 

Aanraders Roos van Leary
Beïnvloed anderen, begin bij jezelf. Dit boek geeft je de raad die je nodig hebt om met het meest lastige gedrag van mensen om te gaan. Aan de hand van een team van acht mensen laat Bert van Dijk, dé expert op het gebied van interactie, stap voor stap zien hoe je de samenwerking met anderen kunt verbeteren door je eigen gedrag te veranderen. 
De waaier Actie is reactie is een handige aanvulling op het boek. Hij staat vol met praktische en toepasbare instructies die je overal kunt raadplegen om je invloed vergroten.

In het boek Beïnvloed anderen, begin bij jezelf vind je een verwijzing naar een interpersoonlijkheidsproeftest. Je kunt deze proeftest doen door bij elke omschrijving het schuifje te plaatsen tussen 0 (doe ik nooit) en 16 (doe ik heel veel). Zo krijg je een globaal inzicht in je voorkeursstijlen die corresponderen met de typen gedrag die in het boek Beïnvloed anderen, begin bij jezelf worden beschreven. Druk op onderstaande knop om naar de proeftest toe te gaan. Wil je meer weten over de officiële test? Ga dan naar www.icl-r.nl.
 
Be´nvloed anderen, begin bij jezelf

Be´nvloed anderen, begin bij jezelf

Bert van Dijk
Type: Paperback
Be´nvloed anderen en verbeter de samenwerking
4.7 1 5 3
24,95
Vˇˇr 18:00 besteld, morgen in huis
Actie is reactie

Actie is reactie

Bert van Dijk, Marie JosÚ Cremers
Type: Waaier
Be´nvloeden met de Roos van Leary
16,95
Vˇˇr 18:00 besteld, morgen in huis
Roos van Leary

Roos van Leary

Bert van Dijk, Marlies Oudijk
Type: Spel
Aantal spelers: 2 of meer
Dit vloermodel van de Roos van Leary zorgt voor meer impact in je training
2.3 1 5 3
44,95
Vˇˇr 18:00 besteld, morgen in huis
BEINVLOED ANDEREN, BEGIN BIJ JEZELF

BEINVLOED ANDEREN, BEGIN BIJ JEZELF

Bert van Dijk
Type: Ebook
Be´nvloed anderen en verbeter de samenwerking
12,99
Direct leverbaar
Copyright 2017 - Sitemap