De urban monnik (E-book)

Oosterse wijsheden en moderne trucs voor meer tijd, succes, geluk en rust

9789000353231
E-book
EUR 12.99 9789000353231 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Vind rust in het drukke moderne leven met de praktische oplossingen van Pedram Shojai


Tegenwoordig hebben veel mensen last van vermoeidheid en stress, maar we hebben niet allemaal de luxe om te gaan mediteren in Tibet. Toch is het belangrijk een balans in je dagelijks leven te vinden waarin werk, persoonlijke ambitie en je gezin veel van je vragen. Dit soort stress verdwijnt niet door een paar weken op vakantie te gaan.


In De urban monnik leert Pedram Shojai hoe je je drukke en stressvolle leven achter je kunt laten en mindful kunt worden. Shojai biedt praktische oplossingen voor moderne tijden. Zo helpt hij je je sociale leven en  je gezin te combineren, zonder dat een van de twee tekort komt. Ook vertelt hij hoe je verder in je werk kunt komen zonder er wakker van te liggen.


Met dit boek leer je de kunst van het ‘nee’ zeggen, de stroom van informatie te filteren, stress weg te mediteren en je vrije tijd niet vol te plannen met energievretende ‘leuke’ dingen. Leer mindful worden met De urban monnik. Namasté!


 


Het boek is positief ontvangen:


‘Dit boek integreert eeuwenoude wijsheid uit het taoïsme en modern breinonderzoek, en biedt een praktische manier waarmee je je op dit moment beter kunt voelen. Grappig, direct en eerlijk, Pedram Shojai voelt als een betrouwbare vriend en leraar die je een pakket aanreikt met handige middelen.’ Rick Hanson, auteur van Boeddha’s brein en Eén ding tegelijk


‘Weten dat meditatie goed voor ons is, is niet genoeg. We moeten het dagelijks doen willen we er profijt van hebben. De urban monnik is een juweeltje. Het bevat veel praktische lifestylehacks die je helpen gelukkiger en gezonder te worden.’ Daniel G. Amen, auteur van Verander uw brein verbeter uw leven 


‘Als iemand heeft uitgevogeld hoe je rust kunt vinden in een hectisch, modern leven is hij het.’ Yahoo News


 


Over de auteur


Pedram Shojai is de oprichter van de populaire welzijnswebsite Well.org. Shojai studeerde biologie aan de universiteit van Los Angeles, maar besloot zich te verdiepen in de Oosterse wijsheden: kungfu, tai chi, qi gong, yoga en meditatie. Hij geeft wereldwijd lezingen en retraites, en is de oprichter van de Taoist Path School of Alchemy. Shojai woont met zijn gezin in Californië. Kijk op de website van Pedram Shojai voor meer informatie. 

Over de auteur

Pedram Shojai (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Pedram Shojai, Janine Langeveld
ISBN 9789000353231
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 05-10-2016
Aantal bladzijdes 234