De vrijheid om voluit te leven (E-book)

De kracht van natuurlijk leiderschap

9789090356648
Jacqueline Wiener (Auteur), Melle Dotinga (Redacteur)
E-book
EUR 12.50 9789090356648 12,50
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Vrij van binnenuit

Voluit leven, hoe doe je dat? Het is voor iedereen herkenbaar: soms voel je je onvrij, in je leven, je gezin, je huwelijk, je financiën, je carrière of in patronen vanuit je opvoeding. De vrijheid die je eerder voelde glipt dan als zand tussen je vingers weg. Komt dit vanzelf goed? Of bouw je langzaam een muur om je heen?

Dit boek helpt je om je werkelijk vrij te voelen, zonder dat je alles overhoop hoeft te gooien. Jacqueline Wiener neemt je mee op een ontdekkingsreis naar je innerlijke wereld. De plek waar zo veel moois verborgen is. Met het ontwikkelen van je natuurlijk leiderschap ga je ontdekken wie je ten diepste van nature bent en hoe jij zelf richting en kleur kunt geven aan jouw leven.

Jacqueline Wiener schrijft luchtig, open en onderzoekend over zichzelf en over de mensen die zij coacht. Dit boek zet je met beide benen op de grond en laat je vliegen. Fly like an eagle.


www.jacquelinewiener.nl"Wieners boek keert de voorspelbare cultuur van 'winners' volkomen binnenstebuiten.
Bedachtzaam kunnen stilstaan in plaats van onbezonnen te willen triomferen, verbinding zoeken in plaats van egocentrisch in te bunkeren, met open geest durven vernieuwen in plaats van blind vooruit te bonken.
Ik zou dit boek willen verplichten voor enkele wereldleiders, maar laat mij beginnen om het aan te bevelen voor gewone mensen die een stukje verantwoordelijkheid willen opnemen."

Dirk De Wachter, Belgisch psychiater, psychotherapeut, hoogleraar en schrijver"De vrijheid om voluit te leven is een schitterend pleidooi voor natuurlijk leiderschap. Het is ook een warm en persoonlijk boek. Een echte aanrader."

Dr. Arthur Eaton, psycholoog en schrijver, o.a. voor De Groene Amsterdammer en NRC Handelsblad.

Over de auteur

Jacqueline Wiener (Auteur)


Melle Dotinga (Redacteur)


Specificaties

Auteur(s) Jacqueline Wiener, Melle Dotinga
ISBN 9789090356648
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 14-02-2022
Aantal bladzijdes 160