Denk wat je wilt, doe wat je droomt (E-book)

9789462723894
Een basis instapboek voor iedereen die op een ervaringsgerichte manier bekend wil raken met ACT
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Inspiratie & Motivatie
  • Verlos jezelf van negatieve denkpatronen
  • Veelvuldig voorgeschreven door psychologen en coaches
  • Kort, beknopt en down to earth
E-book
EUR 17.00 9789462723894 17,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

"Psycholoog Gijs Jansen biedt een handleiding om weer met beide benen op de grond te komen ... Door de vele oefeningen is Denk wat je wilt, doe wat je droomt meer een werkboek dan een leesboek. Een groot deel van de oefeningen is gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), onderdeel van een nieuwe wind in therapieland .. Iedereen die het gevoel heeft dat zijn ratio hem tegenwerkt, kan baat hebben bij deze aanpak." - Psychologie Magazine

Doolhof
Gijs Jansen leidt je door het doolhof van je verstand. Hij geeft tips en oefeningen om boven dat verstand uit te stijgen en verlost te worden van negatieve gedachten en gevoelens. Kort, beknopt en niet zweverig.
Denk wat je wilt, doe wat je droomt is een praktisch boek voor wie af wil van negatieve denkpatronen en meer persoonlijke voldoening uit zijn leven wil halen en voor mensen die door depressieve gevoelens, paniekaanvallen of sociale fobie worden beperkt in hun functioneren.

Een basis instapboek voor iedereen die op een ervaringsgerichte manier bekend wil raken met ACT. Kort, praktisch en met duidelijke oefeningen, die je nog wel even zelf moet doen.

Over de auteur

Gijs Jansen (Auteur)

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’.
Bekijk alles van Gijs Jansen

Specificaties

Auteur(s) Gijs Jansen
ISBN 9789462723894
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 01-11-2023
Aantal bladzijdes 136