Dit keer lukt het! (E-book)

Een succesvolle wending in 6 stappen

9789462723177
Dit keer lukt het is dé aanjager voor iedereen die het heft in eigen hand wil nemen en de dagelijkse ‘gewoontes’ wil verslaan; die wil doorpakken en volhouden.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Communicatie & Presentatie, Trainen & Coachen
  • In 6 stappen slaagt jouw veranderingswens
  • Praktisch boek met tips en ervaringsverhalen
  • Jij kunt je eigen stok achter de deur zijn
E-book
EUR 17.00 9789462723177 17,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Dagelijks houd je tal van ballen in de lucht, stel je prioriteiten en maak je keuzes. Helaas loopt het niet altijd zoals je had voorgenomen; het besluit ergens mee te stoppen, of juist ergens aan te beginnen.

De wil is er wel, maar het lukt gewoon niet om het vol te houden. Niet gek, als je bedenkt hoeveel afleiding en verleiding er dagelijks op de loer liggen. Nog afgezien van je eigen vastgeroeste patronen. Herken je dit? En wil je dat het eindelijk een keer wél lukt? Laat je dan aansporen.

Ook jij kunt die wending maken. Sterker nog, het gaat je dit keer zelfs lukken in 6 stappen! Het succes zit hem in dat jouw verandering een gewoonte wordt. Heb je een brandende veranderingswens, dat kan variëren van gezonder leven, meer tijd vrijmaken voor dierbaren, vaker ‘nee’ zeggen, of zelfs je totale leven anders inrichten? Zet dan stappen in denken én doen.

Dit keer lukt het is dé aanjager voor iedereen die het heft in eigen hand wil nemen en de dagelijkse ‘gewoontes’ wil verslaan; die wil doorpakken en volhouden. Met de stappen en de vele tips in dit boek kies jij je eigen aanpak, precies dát wat voor jou werkt. Grijp deze kans en kom in beweging, want uitstellen is jammer van je tijd. Dit keer gaat het je lukken!

Over de auteur

Ursela van Stekelenburg (Auteur)

Ursela van Stekelenburg (PhD) is ijzersterk in het bedenken van oplossingen én het doorbreken van impasses.
Bekijk alles van Ursela van Stekelenburg

Specificaties

Auteur(s) Ursela van Stekelenburg
ISBN 9789462723177
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 26-10-2021
Aantal bladzijdes 128