Gesprekken die werken (E-book)

Impact met een goed gesprek

9789462721524
Een gesprek met impact is de sleutel tot een prettige en productieve werkomgeving. Dit boek daagt iedereen, leidinggevend of niet, uit om het anders aan te pakken en van de gebaande gesprekspaden af te wijken.
Onderwerp: Leiderschap, Communicatie & Presentatie
  • Voor iedereen die geen tijd meer wil verspillen aan gesprekken die niets bijdragen aan de resultaten van de organisatie
  • met praktische en verrassende tips voor moedige gesprekken die de kern raken
  • De hoofdstukken zijn los te lezen: vind direct de tip die jij nodig hebt voor je volgende gesprek
E-book
EUR 17.00 9789462721524 17,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Dit is een inspirerend boek vol praktische tips, om direct, persoonlijk en doelgericht met elkaar in gesprek te gaan. Door een goed gesprek op het werk ervaar je minder spanning, werk je prettiger en effectiever samen en ga je werkstress te lijf.
 
Op het werk praten we doorgaans veel, maar zeggen we meestal niet alles wat gezegd moet of kan worden. Van de tweewekelijkse bila tot de jaarlijkse beoordelingscyclus: op z’n slechtst is het niet meer dan sociaal wenselijk gedrag en het uitvoeren van rituelen. ‘Beoordelingsgesprekken kosten bedrijven in Nederland een miljard euro per jaar en leveren niets op dan frustratie’, aldus docent HRM aan de Vrije Universiteit Kilian Wawoe in het NRC. Zonde van onze tijd en energie!  
Dat wil zeker niet zeggen dat we moeten stoppen met praten, maar het is wel tijd om onze gespreksroutines te doorbreken. En niet alleen op formele gespreksmomenten. Een gesprek met impact is namelijk de sleutel tot een prettige en productieve werkomgeving.
 
Gesprekken die werken daagt iedereen, leidinggevend of niet, uit om het anders aan te pakken en van de gebaande gesprekpaden af te wijken. Neem de tijd, verras jezelf en de ander, laat de spanning eens knetteren, zwicht niet voor zwijgen, laat wél het achterste van je tong zien, focus op talent en zuiver de lucht. Want als je werk maakt van je gesprekken, dan gaan ze écht werken.

Over de auteur

Ineke van den Berg (Auteur)

Ineke van den Berg is eigenaar van ZOÉ Training en Coaching.
Bekijk alles van Ineke van den Berg

Tineke Kanters (Auteur)

Tineke Kanters was mede-eigenaar van IPV Traing & Advies.
Bekijk alles van Tineke Kanters

Specificaties

Auteur(s) Ineke van den Berg, Tineke Kanters
ISBN 9789462721524
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 26-06-2018
Aantal bladzijdes 116