• Op werkdagen vr 23.00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending boven 20,-

Gesprekken die werken

Onderwerp: Communicatie
4.5 1 5
 • Voor iedereen die geen tijd meer wil verspillen aan gesprekken die niets bijdragen aan de resultaten van de organisatie
 • Met praktische en verrassende tips voor moedige gesprekken die de kern raken
 • De hoofdstukken zijn los te lezen: vind direct de tip die jij nodig hebt voor je volgende gesprek
Paperback
19,95
 • Vr 23.00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending boven 20,-
E-book

Samenvatting

Een inspirerend boek vol praktische tips, om direct, persoonlijk en doelgericht met elkaar in gesprek te gaan. Door een goed gesprek op het werk ervaar je minder spanning, werk je prettiger en effectiever samen en ga je werkstress te lijf.
 
Op het werk praten we doorgaans veel, maar zeggen we meestal niet alles wat gezegd moet of kan worden. Van de tweewekelijkse bila tot de jaarlijkse beoordelingscyclus: op z’n slechtst is het niet meer dan sociaal wenselijk gedrag en het uitvoeren van rituelen. ‘Beoordelingsgesprekken kosten bedrijven in Nederland een miljard euro per jaar en leveren niets op dan frustratie’, aldus docent HRM aan de Vrije Universiteit Kilian Wawoe in het NRC. Zonde van onze tijd en energie!  

Dat wil zeker niet zeggen dat we moeten stoppen met praten, maar het is wel tijd om onze gespreksroutines te doorbreken. En niet alleen op formele gespreksmomenten. Een gesprek met impact is namelijk de sleutel tot een prettige en productieve werkomgeving.
 
Gesprekken die werken daagt iedereen, leidinggevend of niet, uit om het anders aan te pakken en van de gebaande gesprekpaden af te wijken. Neem de tijd, verras jezelf en de ander, laat de spanning eens knetteren, zwicht niet voor zwijgen, laat wél het achterste van je tong zien, focus op talent en zuiver de lucht. Want als je werk maakt van je gesprekken, dan gaan ze écht werken.

Een hoofdstuk cadeau.
In dit hoofdstuk geven Ineke en Tineke antwoord op de vraag: Hoe stap je uit de waan van de dag om je aandacht te richten op een gesprek? Benieuwd hoe? Klik dan hier voor een pdf van hoofdstuk 6 uit het boek.
Een must voor iedereen die effectiever wil samenwerken of leidinggevende taken heeft
NBD Biblion

Over de auteur

Ineke van den Berg

Ineke van den Berg is eigenaar van ZOÉ Training en Coaching.
Bekijk alles van Ineke van den Berg

Tineke Kanters

Tineke Kanters is mede-eigenaar van IPV Traing & Advies.
Bekijk alles van Tineke Kanters

Reviews

Schrijf zelf een review
4 1 5

Een must voor iedereen die effectiever wil samenwerken

|
Dit goed leesbare boek gaat over gespreksvoering op het werk. Alle soorten gesprekken die in het boek behandeld worden, staan overzichtelijk samengevat in het laatste hoofdstuk. Dat kan dan ook gebruikt worden als gids voor de voorgaande hoofdstukken. Ieder hoofdstuk behandelt een bepaald type gesprek en kan apart gelezen worden. Het begint met een korte leeswijzer en vervolgens wordt de theorie aangeboden in een heldere tekst, goede schema's en veel praktijkvoorbeelden. Alles gebaseerd op de meest actuele ontwikkelingen en met tips om door te lezen. Bevat trefwoordenregister. Al met al een must voor iedereen die effectiever wil samenwerken of leidinggevende taken heeft. ...
Lees meer
5 1 5

Waardevol , inspirerend en structuur scheppend boek voor doelgerichte gesprekken

|
Dit boek biedt manager en medewerker handvatten voor het voeren van doelgerichte gesprekken. En het zit vol met verrassende suggesties. Daarnaast heeft het ook sterke fundamenten voor gespreksvoering in zich.. Soms worden bekende managementtools aangevuld vanuit nieuwe gezichtspunten waardoor een manager meer bewegingsruimte voor zichzelf kan scheppen. Medewerkers die het gesprek met de leiding willen aangaan om zo hun positie te verbeteren, vinden in dit boek goed bruikbare gespreksmethoden om de dialoog met de leiding constructief aan te gaan. Het is een buitengewone prestatie dat door beide vakvrouwen in dit boek tot stand is gebracht....
Lees meer

Specificaties

 • Auteur(s)Ineke van den Berg, Tineke Kanters
 • ISBN9789462721395
 • UitvoeringPaperback
 • Gewicht345 gr
 • TaalNederlands
 • Verschijningsdatum28-06-2018
 • Afmetingen210 mm x 141 mm x 16 mm
 • UitgeverijUitgeverij Thema
 • Aantal bladzijdes224

Vaak samen gekocht

Gesprekken die werken + Lopen doe je zelf

Gesprekken die werken + Lopen doe je zelf

Prijs voor beide 45,90

Anderen bekeken ook

Copyright 2021 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij