• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
23,-

Gesprekken die werken

Impact met een goed gesprek

9789462721395
4.6666666666667 1 3 5
3 Recensie(s)
Een gesprek met impact is de sleutel tot een prettige en productieve werkomgeving. Dit boek daagt iedereen, leidinggevend of niet, uit om het anders aan te pakken en van de gebaande gesprekspaden af te wijken.
Onderwerp: Leiderschap, Communicatie & Presentatie
  • Voor iedereen die geen tijd meer wil verspillen aan gesprekken die niets bijdragen aan de resultaten van de organisatie
  • Met praktische en verrassende tips voor moedige gesprekken die de kern raken
  • De hoofdstukken zijn los te lezen: vind direct de tip die jij nodig hebt voor je volgende gesprek
Gratis verzending
EUR 23.00 9789462721395 23,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Een inspirerend boek vol praktische tips, om direct, persoonlijk en doelgericht met elkaar in gesprek te gaan. Door een goed gesprek op het werk ervaar je minder spanning, werk je prettiger en effectiever samen en ga je werkstress te lijf.
 
Op het werk praten we doorgaans veel, maar zeggen we meestal niet alles wat gezegd moet of kan worden. Van de tweewekelijkse bila tot de jaarlijkse beoordelingscyclus: op z’n slechtst is het niet meer dan sociaal wenselijk gedrag en het uitvoeren van rituelen. ‘Beoordelingsgesprekken kosten bedrijven in Nederland een miljard euro per jaar en leveren niets op dan frustratie’, aldus docent HRM aan de Vrije Universiteit Kilian Wawoe in het NRC. Zonde van onze tijd en energie!  

Dat wil zeker niet zeggen dat we moeten stoppen met praten, maar het is wel tijd om onze gespreksroutines te doorbreken. En niet alleen op formele gespreksmomenten. Een gesprek met impact is namelijk de sleutel tot een prettige en productieve werkomgeving.
 
Gesprekken die werken daagt iedereen, leidinggevend of niet, uit om het anders aan te pakken en van de gebaande gesprekpaden af te wijken. Neem de tijd, verras jezelf en de ander, laat de spanning eens knetteren, zwicht niet voor zwijgen, laat wél het achterste van je tong zien, focus op talent en zuiver de lucht. Want als je werk maakt van je gesprekken, dan gaan ze écht werken.

Een hoofdstuk cadeau.
In dit hoofdstuk geven Ineke en Tineke antwoord op de vraag: Hoe stap je uit de waan van de dag om je aandacht te richten op een gesprek? Benieuwd hoe? Klik dan hier voor een pdf van hoofdstuk 6 uit het boek.

Een must voor iedereen die effectiever wil samenwerken of leidinggevende taken heeft
NBD Biblion

Over de auteur

Ineke van den Berg (Auteur)

Ineke van den Berg is eigenaar van ZOÉ Training en Coaching.
Bekijk alles van Ineke van den Berg

Tineke Kanters (Auteur)

Tineke Kanters was mede-eigenaar van IPV Traing & Advies.
Bekijk alles van Tineke Kanters

Specificaties

Auteur(s) Ineke van den Berg, Tineke Kanters
ISBN 9789462721395
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 344 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 28-06-2018
Afmeting 209 x 140 x 15 mm
Aantal bladzijdes 224