#hr leverde 34 resultaten op

HR

Krachtig in een wervelende HR wereld

We leven in een snel veranderende wereld. En dat vraagt van jou, als HR-professional, dat je stevig in je schoenen staat. Vaardigheden als innoveren, aanpassingsvermogen en strategisch denken worden steeds belangrijker. Maar maak je geen zorgen, je staat er niet alleen voor! Wij helpen je groeien in je dagelijkse werk. Want met jouw brede scala aan werkzaamheden en tal van uitdagingen snappen we dat je behoefte hebt aan toegankelijke, bruikbare kennis en prikkelende inspiratie.

 

Voor wanneer je toptalent wilt spotten, de nieuwste trends wilt vertalen naar je organisatie, strategieën zoekt voor personeelsontwikkeling of gewoon plezier wilt toevoegen aan jullie werkcultuur. We ondersteunen je zodat jij je HR-vaardigheden kunt verrijken en versterken.

 

Bekijk de selectie boeken, spellen en artikelen voor de professionele ontwikkeling van jou en je collega's. 👇

HR
#hr leverde 34 resultaten op
Versterk je HR vaardigheden

Als HR-professional ben jij een belangrijke schakel binnen je organisatie. Je draagt zorg voor het menselijk kapitaal en alles wat daarbij komt kijken. En niet alleen dat. Als strategische partner weet je HR-strategieën en -activiteiten af te stemmen op de langetermijndoelen van je organisatie. Denk aan talentmanagement, ondersteunen in bedrijfsveranderingen of het inrichten van leiderschapsprogramma’s. Daarvoor kun je een goede set aan vaardigheden of handige tools gebruiken. Om jezelf te laten groeien of juist de ander.

 

Boeken en spellen voor HR professionals

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling, die van je team of organisatie? Bekijk welke boeken en spellen je het beste kunnen helpen.

 

Kan dit wel?

Maak (on)gewenst gedrag in je organisatie bespreekbaar met behulp van het spel Kan dit wel? Iedereen heeft recht op een veilige werkomgeving, maar hoe dat eruitziet is voor iedereen anders. Aan de hand van 100 situaties ga je met collega’s op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek.

 

Hoe boek voor strategische personeelsplanning

Je organisatie past zich niet vanzelf aan aan de toekomst. Dus hoe zorg je dat je personeelsbestand is afgestemd op veranderingen? Hoe krijg je grip? Het Hoe boek voor strategische personeelsplanning is een praktische handleiding, boordevol tips en werkvormen, om SPP succesvol toe te passen.

 

Gesprekken die werken

Als hr-professional ben je continu in gesprek met collega’s en leidinggevenden. Gesprekken die werken bied je praktische en verrassende tips voor moedige gesprekken die de kern raken. De hoofdstukken zijn los te lezen zodat je direct de tip hebt voor je volgende gesprek.

 

Systeem Geïnspireerd Leiderschap

Maak gebruik van de collectieve wijsheid in je organisatie om in te spelen op veranderingen, wendbaarheid te vergroten en samenwerking te bevorderen. Systeem geïnspireerd leiderschap biedt een vernieuwende combinatie van deep democracy en een systemische aanpak.

 

Breinopeners

Breinopeners is een onmisbaar boek voor iedereen die op zoek is naar het échte antwoord op de vraag: hoe leren mensen in organisaties nu het beste? Gevuld met oplossingen voor ontwikkelvragen van vandaag, wetenschappelijk onderbouwd en met voorbeelden uit de praktijk.