Ik ga waar ik voor sta! (E-book)

Mijn reis naar ikigai

9789462723771
Volg via etappes de weg naar ikigai en ontdek hoe dit helpt om de vragen ‘Waar sta ik voor?’ en ‘Waar ga ik voor?’ te beantwoorden. Gaandeweg zul je het geheim van lang en gelukkig leven ontdekken.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Werk & Loopbaan
  • Praktisch
  • In acht etappes naar een lang en gelukkig leven
E-book
EUR 17.00 9789462723771 17,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

'Dit boek is als reisgids onmisbaar voor iedereen die op een kruispunt in zijn of haar leven is aangekomen, en het lef en de moed heeft om actief naar een nieuwe bestemming op zoek te gaan. Het is een steun en houvast voor een ieder die zelf of met hulp van een coach of mentor antwoord wil geven op deze twee vragen 'Waar sta ik voor?' en 'Waar ga ik voor?'

Volg via acht etappes de weg naar ikigai en ontdek zelf ook hoe die uitdagende ontdekkingsreis je helpt om deze twee vragen te beantwoorden. Gaandeweg je reis zul je zo het geheim van lang en gelukkig leven ontdekken.

Over de auteur

Paul Verveen (Auteur)

Paul Verveen (1955) is klinisch psycholoog, psychotherapeut en bedrijfskundige.
Bekijk alles van Paul Verveen

Specificaties

Auteur(s) Paul Verveen
ISBN 9789462723771
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 10-04-2023
Aantal bladzijdes 144

Anderen bekeken ook

Ik ga waar ik voor sta!
Paul Verveen
23,-