• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
23,- 17,50

Ik ga waar ik voor sta!

Mijn reis naar ikigai

9789462723597
5 1 8 5
8 Recensie(s)
Volg via etappes de weg naar ikigai en ontdek hoe dit helpt om de vragen ‘Waar sta ik voor?’ en ‘Waar ga ik voor?’ te beantwoorden. Gaandeweg zul je het geheim van lang en gelukkig leven ontdekken.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Werk & Loopbaan
  • Praktische gids voor jouw Ikigai-reis
  • In acht etappes naar een lang en gelukkig leven
  • Ontdek je authentieke zelf en maak bewuste keuzes over je toekomst
EUR 17.50 9789462723597
23,- 17,50
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Het boek Ik ga waar ik voor sta!

Ik ga waar ik voor sta! mijn  reis naar Ikigai is bedoeld voor iedereen die op een kruispunt in zijn of haar leven is beland. En die op zoek wil gaan naar het recept voor een lang en gelukkig leven. Met behulp van de Ikigai methode krijg je helder waar jij als mens in gelooft en wat jij jezelf en anderen wilt beloven.

 

Wat is Ikigai

Ikigai is een Japans concept dat staat voor jouw reden om te leven. Waar kom jij je bed voor uit? Wat vind jij de moeite waard om voor te leven? Je onderzoekt  vier elementen: waar je van houdt, wat de wereld nodig heeft, waar je voor betaald krijgt en waar je goed in bent. Vertaal dat in je passie, missie, beroep en roeping en voilá: je hebt het geheim gevonden voor een lang, gezond en gelukkig bestaan.

 

Waar sta ik voor?

Volg via acht etappes de weg naar Ikigai en ontdek zelf hoe die uitdagende ontdekkingsreis je helpt om de twee vragen ‘Waar sta ik voor?’ en ‘Waar ga ik voor?’ te beantwoorden. Auteur Paul Verveen baseert de etappes op de ‘reis van de held’. Een heldenreis bestaat altijd uit het vertrek, de verandering en de terugkeer. En dat is precies wat jij, de held van jouw eigen verhaal, gaat doormaken op jouw reis naar je betekenisvolle toekomst. Zo’n reis is net een echte pelgrimstocht, want het kost tijd en

doorzettingsvermogen om je te committeren aan de uitvoering van je beloften en doelen. Maar de beloning is groot: je bereikt jouw levensbestemming.

 

Een handige reisgids 

Of je nu zelf op weg gaat of hulp krijgt van een coach of mentor, dit boek is een onmisbare reisgids.  Met de vragenlijsten, invulschema’s en werkbladen maak je een persoonlijk kompas om op te koersen. Daarmee weet je zeker dat je jouw heldenreis zult voltooien en kunt kiezen voor het leven dat past bij jouw diepste kern.

Download hier de het schema met de acht etappes.

Over de auteur

Paul Verveen (Auteur)

Paul Verveen (1955) is klinisch psycholoog, psychotherapeut en bedrijfskundige.
Bekijk alles van Paul Verveen

Specificaties

Auteur(s) Paul Verveen
ISBN 9789462723597
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 14-03-2023
Aantal bladzijdes 144
Gewicht 315 gr
Afmeting 240 x 170 x 8 mm

Anderen bekeken ook

Ikigai
García, Héctor
19,95
De kleine ikigai
Francesc Miralles, Héctor García, Carla Zijlemaker
17,99
Vind je ikigai
Héctor García, Francesc Miralles, Pere Valls Comas, Jacqueline Visscher
17,99