• E-book, direct leverbaar
12,99

Van selectiegesprek tot exitinterview (E-book)

9789058717399
Cora Nijenhuis (Auteur)
Duidelijke regels en goede adviezen.

 
Onderwerp: Communicatie & Presentatie, Werk & Loopbaan
  • Duidelijke regels en goede adviezen
  • Overzichtelijk en helder geschreven gids
  • Geschreven door deskundige uit de praktijk
E-book
EUR 12.99 9789058717399 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

In gesprek gaan met je medewerkers is gemakkelijker dan je denkt. Toch zien veel managers en P&O'ers op tegen formele gesprekken. Dat kan zijn omdat ze in het verleden zelf slechte ervaringen hebben opgedaan met hun baas of met de afdeling P&O of omdat ze niet precies weten hoe het moet. Van selectiegesprek tot exitinterview is een praktische gids, waarmee je kunt nagaan waar het bij je eigen gesprekstechnieken nog aan schort. Als je op dit gebied je kennis en vaardigheden verbetert, leidt dat tot gemotiveerd personeel en daarmee tot een succesvollere organisatie. En dat wil toch iedereen?

Veel tips voor veel gesprekken

Van selectiegesprek tot exitinterview geeft je duidelijke regels, handige tips, formulieren en goede adviezen voor diverse gesprekken. Cora Nijenhuis besteedt aandacht aan gesprekken over het functioneren, beoordelen, verzuim en reïntegratie, slecht nieuws, conflicten, onderhandelen, coaching en selectie. Gewoon voeren dus, die gesprekken. Na afloop van het gesprek merk je dat een andere benaderingswijze dan je misschien gewend bent een goed gevoel geeft, zowel bij jezelf als bij je gesprekspartner.

Over de auteur

Cora Nijenhuis (Auteur)

Cora Nijenhuis is zelfstandig personeelsadviseur en als freelancer verbonden aan Ember training, coaching en advies. Na haar studie Nederlandse taal- en letterkunde, begon zij haar carrière in het personeelsmanagement waar zij na een opleiding Personeelsmanagement en een MBA, gedurende 15 jaar verschillende leidinggevende posities vervulde in diverse organisaties. De laatste jaren werkt zij als interimmanager, mediator, trainer, coach en adviseur binnen het brede veld van Human Resources

Specificaties

Auteur(s) Cora Nijenhuis
ISBN 9789058717399
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 31-05-2012

Anderen bekeken ook