• Op werkdagen vr 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-

Schouten & Nelissen Global
Uitgeverij Thema
is onderdeel van SNR Schouten Global

SNR Schouten Global levert een integraal aanbod van trainingen en opleidingen voor individuen en management in organisaties overal ter wereld, specifiek voor mensen tussen de 22 en 75 jaar die hun kennis en vaardigheden willen vergroten, willen groeien en streven naar een goede balans tussen werk en privé. Resultaten met mensen, dat is onze visie. Wij geloven dat organisaties alleen dan duurzame groei bewerkstelligen als individuele talenten, vaardigheden en waarden in balans zijn met gezamenlijke ambities.

Schouten & Nelissen gaat zich wereldwijd focussen op soft skill trainingen en coaching.

SNR Schouten Global bedrijven:

Schouten & Nelissen
Schouten & Nelissen is al meer dan 30 jaar dé strategisch partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties. Actief op het gebied van training, coaching en organisatieontwikkeling, met een focus op gedrag. De experts van Schouten & Nelissen beschikken over een drive om mensen nog beter te maken dan ze zijn. Door ze bewust te maken van hun eigen kracht en verantwoordelijkheid. Qua werkwijze wordt een sterke koppeling gelegd tussen praktijk en de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Deze aanpak heeft het bureau uit Zaltbommel ook over de grenzen via SNR Schouten Global met succes geïntroduceerd. Met vestigingen in China (Schouten China in Beijing, Shanghai and Chengdu), Polen (New Motivations Poland), Zwitserland (Schouten Switzerland), Duitsland (Schouten Germany), België (Schouten & Nelissen Belgium) en Rusland (Concept Training St. Petersburg en Schouten Moscow) en een wereldwijd netwerk van trainers, werkt het bureau voor diverse nationaal en internationaal opererende bedrijven in zo’n 50 landen verspreid over de wereld.
Onder Schouten & Nelissen valt ook de Schouten & Nelissen University. Schouten & Nelissen University biedt hoogwaardige (NVAO) geaccrediteerde deeltijdmasters in modulevorm - klassikaal of online -  met een nadrukkelijke link naar de beroepspraktijk.

Cirquest
Is leren een kwestie van ‘weten’, van ‘kunnen’ of van ‘doen”?  Cirquest geeft met haar ‘integrated learning’ oplossingen een  organisatie kwaliteit in handen. Leertrajecten waarmee men inzicht en kennis opdoet, vaardigheden onder de knie krijgt en voldoende zelfvertrouwen opbouwt om het geleerde ook echt in de praktijk te brengen. Cirquest realiseert dit door het integreren van innovatieve leermethoden met aansprekende animaties en video’s. Deze ondersteunen effectief het leerproces. E-learning, digitale trainingstools, High Impact Training (HIT) en e-coaching maken hier onder meer deel vanuit. Cirquest heeft ook een videoproductiebedrijf in huis dat ondersteuning biedt, of al het werk uit handen neemt bij het realiseren van bedrijfsfilms, presentaties en casting.
Copyright 2018 - Sitemap - Cookie instellingen