Ongekend!

Het kaartspel voor inzicht, vertrouwen en plezier

9789462724112
5 1 3 5
3 Recensie(s)
Dit kaartspel is gericht op zelfinzicht en positieve psychologie. Spelers reflecteren op persoonlijke krachten en overwinnen tegenslagen door strategische vragen te beantwoorden.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling
  • Een leuk, uitdagend en inspirerend spel!
  • Lol en diepgang in je persoonlijke ontwikkeling
  • Speel het spel met collega's, familie of vrienden
EUR 18.00 9789462724112 18,-
  • Leverbaar vanaf 10-09-2024
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

'Ongekend!' is bedoeld om spelers bewust te maken van hun mentale kracht en biedt een positieve en verbindende ervaring. Het is gebaseerd op de principes van positieve psychologie en oplossingsgerichte vragen, die effectief zijn in het benaderen van persoonlijke verlangens en krachten.

Het kaartspel is ideaal om te spelen na een drukke dag met collega's, vrienden, familie of huisgenoten en biedt een mentale oppepper. Het bestaat uit 54 kaarten, verdeeld in vier categorieën: harten, schoppen, ruiten en klaveren, plus twee jokers. Elke categorie richt zich op verschillende aspecten: Harten focust op persoonlijke krachten en complimenten, Schoppen op het overwinnen van tegenslagen, Ruiten biedt inzicht in de binnenwereld en Klaveren gaat over wat energie en ontspanning geeft.

Spelers kunnen kiezen welke vragen ze beantwoorden, vragen doorgeven of wegleggen en punten verzamelen op een strategische manier. De vragen worden moeilijker naarmate je meer punten verzamelt. Het spel is niet alleen leuk en uitdagend, maar stimuleert ook reflectie en persoonlijke groei.

Over de auteur

Muriel Bakker (Auteur)

Muriel Bakker, GZ-psycholoog, staat bekend om haar benadering vol interesse en zonder oordeel. Ze werkt voornamelijk binnen organisaties, waar ze professionals ondersteunt om hun gezond functioneren te versterken. Haar passie ligt in het bevorderen van duurzaam welzijn, omdat ze gelooft dat gezonde medewerkers de basis vormen voor een gezonde organisatie.
Bekijk alles van Muriel Bakker

Specificaties

Auteur(s) Muriel Bakker
ISBN 9789462724112
Uitvoering Kaartspellen
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 10-09-2024
Aantal bladzijdes 54

Anderen bekeken ook

Vlugge vrienden
TinQwise
20,-
Het verwonderkaartspel
Matthijs Steeneveld, Tomer Kedar
35,-
Alles uit jezelf halen
Nick van Dam
31,-