• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
29,-

Het teamspel

9789462720916
5 1 1 5
1 Recensie(s)
Verhoog op een speelse manier de teamspirit.
Onderwerp: Leiderschap, Communicatie & Presentatie, Trainen & Coachen, Werk & Loopbaan
  • Ontdek onvermoede teamtalenten en creëer een hechter team
  • Verbeter je teamspirit en vergroot je creativiteit
  • Herziene versie
Gratis verzending
EUR 29.00 9789462720916 29,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Het Teamspel is voor iedereen die te maken heeft met teamwork. Dit spel maakt de belangrijkste aspecten van het samenwerken bespreekbaar. Waar gaan we voor? Waar staan we voor? Wat zijn onze belangrijkste doelen?Wat verwachten we van elkaar? En ook: hoe zien we elkaar?

Het Teamspel is bedoeld voor teams in organisaties, zoals afdeling- en projectteams en managementteams. Maar het spel kan ook gebruikt worden bij samenwerking die minder is gevormd rond 'een concreet probleem met een doel', maar veel meer rond 'een vraagstuk met kansen en ambities'. Denk hierbij aan allianties, netwerken, kenniskringen, hot spots en andere partner-ships. Juist als het gezamenlijke doel en de werkwijze nog niet helder zijn, kan Het Teamspel helpen om duidelijkheid te creëren.

Ooit aan je collega's gevraagd wat ze als hoofddoel van jullie samenwerking zien? Opgeschreven wat je Superman zou laten doen als hij jouw team zou komen versterken? Of bedacht voor welke belangrijke prijs je jouw team zou nomineren? Vast niet. Met dit Teamspel ontdek je op een heel creatieve manier allerlei onvermoede teamtalenten. 

Teamspirit verbeteren

En dat niet alleen. Met Het Teamspel maak je de belangrijkste aspecten van teamwork bespreekbaar. Want voor een hecht team is goede samenwerking onmisbaar. En daarvoor heb je antwoord nodig op belangrijke vragen als: 'Wat is onze bijdrage?', 'Wat zijn nu eigenlijk onze belangrijkste doelen?', 'Hoe hebben we de taken en rollen verdeeld?' En, last but not least: 'Hoe zien we elkaar?' Die antwoorden vind je met Het Teamspel, dé toolkit voor procesbegeleiders.

Een beproefd concept van teameffectiviteit

Maar laten we niet vergeten dat je, behalve om de teamspirit te verbeteren, Het Teamspel natuurlijk ook 'gewoon' kunt spelen omdat het leuk is. Het maakt verrassend veel creativiteit en spontaniteit los, verhoogt de teamgeest en geeft een verfrissende kijk op de gang van zaken. Omdat Het Teamspel gebaseerd is op een beproefd concept van teameffectiviteit, is het uitstekend te gebruiken bij professionele teamcoaching, workshops over samenwerking, of bij kick-offs van projectteams. Hét spel dus voor een professioneel team.

Het Teamspel

Over de auteur

Vincent van Reusel (Auteur)

Vincent van Reusel (CMC) is managementconsultant en teamcoach.
Bekijk alles van Vincent van Reusel

Natasja Loomans (Auteur)

Natasja Loomans werkt sinds 2001 als communicatietrainer en auteur.
Bekijk alles van Natasja Loomans

Specificaties

Auteur(s) Vincent van Reusel, Natasja Loomans
ISBN 9789462720916
Uitvoering Spel
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 180 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 19-12-2016
Afmeting 129 x 89 x 24 mm

Anderen bekeken ook

Verbeteren van teams
Jan Schouten, Anke Baak, Wiebe Kamminga
32,-
Teamability
Roderick Göttgens
25,-
Het boomhutgevoel
Petra Kuipers
25,-