Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Boeken
Tango van de ikken

Tango van de ikken

Berry Collewijn Type: Paperback
ISBN: 9789462720893
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Berry Collewijn
24,95 Leverbaar vanaf
01-12-2017
ReserverenTango van de ikken Reserveren Tango van de ikken Reserveren Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Tango van de ikken
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Vervolg op de bestseller Ik (k)en mijn ikken
  • Een nieuwe verfrissende kijk op relaties
  • Lekker lezen in de zomervakantie
Krijg inzicht in jezelf met Voice Dialogue
Heb jij al kennisgemaakt met al je ikken? Gekke vraag? Nee hoor! Ieder mens heeft verschillende kanten, subpersonen, ikken, die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Dat is het uitgangspunt van Voice Dialogue, een theorie die veel gebruikt wordt om inzicht in jezelf te krijgen. En die ook heel goed gebruikt kan worden om op een heel nieuwe manier naar relaties te kijken: je neemt je ikken immers mee in je relatie met de ander. Die ikken bepalen op een zeker moment tot wie je je aangetrokken voelt, en tot wie juist niet.

De rol van de ikken in een relatie
In haar nieuwste boek de Tango van de ikken gaat Berry Collewijn dieper in op de interactie van de ikken in de (intieme) relatie en verduidelijkt ze welke subpersonen daarin een rol spelen. In het boek wordt ook uitgelegd waarom je zo kwetsbaar in deze interactie bent en hoe je dat kunt hanteren. Met dit inzicht kun je op cruciale momenten een nieuwe vorm in de relatie zoeken en zo weer een liefdevolle band creëren. Bovendien krijg je praktische handvatten om dat in effectief gedrag om te zetten.

Voor nieuwe en bestaande relaties
De Tango van de ikken is geschreven voor iedereen die een bestaande relatie wil verdiepen, een nieuwe relatie wil aangaan of een uitgedoofde relatie nieuw leven in wil blazen. De inhoud is zeker ook van toepassing op (werk-)relaties in het algemeen.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling