• Op werkdagen vr 23.00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending boven 20,-

En nu ik

5 1 5
 • Minicursus assertiviteit
 • Tips en tools over assertief gedrag in handige checklists
15,95
 • Nu besteld, dinsdag in huis
 • Gratis verzending boven 20,-

Samenvatting

Assertiviteit is iets van alledag. Hoe kom ik op voor mezelf? Hoe kan ik duidelijk mijn grenzen aangeven? Hoe spreek ik een ander aan op zijn gedrag? Hoe zorg ik dat ik beter uit de verf kom? Dat niet iedereen dat in de vingers heeft, blijkt wel uit de enorme belangstelling die er is voor assertiviteitstrainingen. En de stapels boeken en artikelen die over dit onderwerp worden geschreven.

Assertiviteit

De waaier En nu ik is een minicursus assertiviteit voor mensen die zichzelf meer op de voorgrond willen zetten, zonder daarbij de ander uit het oog te verliezen. De waaier bestaat uit checklists waarin je kunt lezen hoe het zit met je rechten, wat je tegen negatieve gedachten kunt doen, hoe je omgaat met kritiek en complimenten leert ontvangen. Verder komt het aanpakken van blokkades aan de orde en hoe je spanning kunt verminderen.
Assertief zijn levert heel veel op. Je komt voor je eigen belangen op en houdt de relatie met de ander in tact. Je beweegt je vrijer, geniet meer, en bereikt veel vaker wat je wilt. Dat wil jij toch ook?

Over de auteur

Merijne Bloem

Merijne Bloem studeerde psychologie in Leiden. 
Bekijk alles van Merijne Bloem

Reviews

Schrijf zelf een review
5 1 5

Prachtig cadeau!

|
Deze waaier gaf ik cadeau aan een van mijn coachees die assertiviteitsvragen heeft. Persoonlijk vind ik het een leuk en helder boekje over sub-assertief, assertief en agressief gedrag. Een aanrader, leuk om cadeau te geven.

Specificaties

 • Auteur(s)Merijne Bloem
 • ISBN9789058716965
 • UitvoeringWaaier
 • Gewicht65 gr
 • TaalNederlands
 • Verschijningsdatum01-03-2012
 • Afmetingen150 mm x 71 mm x 12 mm
 • UitgeverijUitgeverij Thema
 • Aantal bladzijdes18

Vaak samen gekocht

En nu ik + Hoe word ik assertiever?

En nu ik + Hoe word ik assertiever?

Prijs voor beide 38,90

Anderen bekeken ook

Copyright 2021 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij