Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Communicatie & Presentatie
Blogs, interviews en meer
Terug naar het overzicht

Ontdek de top 5 kennismakingsproducten!

Het moment van kennismaken met nieuwe cliënten of collega’s is super belangrijk. Je maakt immers maar een keer een eerste indruk. Zo’n moment zet niet alleen de toon voor de samenwerking, maar het is ook de start van het bouwen van vertrouwen en het aanmoedigen van open communicatie. Een snel voorstelrondje geeft informatie als je naam en leeftijd, maar elkaar echt leren kennen gebeurt niet.

 

Natuurlijk kennen we allemaal mensen die zo extravert zijn dat ze met iedereen eenvoudig kennis lijken te maken. Wees niet getreurd als je niet over dit talent beschikt. De meeste mensen hebben doorgaans wat tijd nodig om zich comfortabel te voelen bij nieuwe gezichten. Gelukkig zijn er veel manieren waarop je een kennismaking gemakkelijk en speels kunt laten verlopen. Kennismakingstools bieden je de perfecte ijsbrekers.

 

We geven je 5 tips voor onze top kennismakingsproducten die je helpen om elkaar nóg beter te leren kennen.

Ontdek de top 5 kennismakingsproducten!

Kennismakingskaarten

De Kennismakingskaarten zijn ontworpen om op een speelse manier diepgaande gesprekken te stimuleren. Met verschillende thema's en vragen leg je snel een connectie en begrijp je de essentie van de ander, wat weer bijdraagt aan een effectieve samenwerking. En wist je dat ze ook in het Engels beschikbaar zijn? Pleased to meet you!

 

De juiste vraag

Het boek De juiste vraag is ideaal voor coaches die op zoek zijn naar nieuwe invalshoeken, methodieken en diverse soorten vragen om betekenisvolle gesprekken te verbeteren. Professioneel coachen draait namelijk volledig om het stellen van de juiste vraag op het juiste moment.

 

Vlugge vrienden

TinQwise komt met een speelse benadering van kennismaken. De kaarten bevatten verrassende vragen die dieper ingaan op persoonlijkheid en waarden. Zo zorgt het ervoor dat iedereen op een eigen, bijzondere manier zichzelf kan laten zien. De Vlugge vrienden kaartenset is vanaf nu te bestellen. 

 

Smalltalk ongemakkelijk? 

Dit boek is een lekkere gids voor iedereen die zijn of haar gespreksvaardigheden wil aanscherpen. Auteurs Axelle de Roy en Kwint Stukker delen tips en voorbeelden om effectief een connectie te maken. Een must-read voor betere babbels! Bestel nu het boek: Smalltalk ongemakkelijk? 

 

Kennismakingsspel

Het Kennismakingsspel biedt een interactieve benadering van het leren kennen van anderen. Met uitdagende vragen en opdrachten is dit spel perfect om de drempel te verlagen en een relaxte sfeer te creëren.

 

Kennismakingsproducten voor professionals

Wij zijn nog lang niet uitgepraat over al onze Kennismakingsproducten. Deze tips zijn namelijk niet alleen voor coaches; ook HR-professionals, teamleiders en trainers kunnen hiervan profiteren. Of je nu de dynamiek van een team wilt verbeteren of effectiever wilt samenwerken, deze producten zijn veelzijdig inzetbaar.

 

Ga op zoek naar verdieping

Wil je na de kennismaking bijvoorbeeld nóg dieper in gesprek gaan met elkaar? Probeer dan eens Het Onderstroomspel of de Rake vragen kaartenset van Siets Bakker en Elles Kramer uit! Deze tools bieden een unieke kans om de verborgen lagen van communicatie en interactie te verkennen, waardoor je de onderstroom van gedachten en gevoelens kunt ontdekken en beter begrijpen.

Vond je dit interessant? Wellicht is dit dan iets voor jou: