• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
21,95

Rake vragen

Systemisch werk op de meest praktische manier. Want een vraag stellen, dat kan altijd

9789492331038
Siets Bakker (Auteur), Elles Kramer (Illustrator)
Meer dan 7.000 exemplaren verkocht: de kaartenset met de 50 beste Rake Vragen. Op www.rakevragen.com kun je het online deel van de toolbox bijbestellen met 21 methodes om de kaarten te gebruiken.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Leiderschap, Trainen & Coachen, Werk & Loopbaan
  • Want een vraag stellen, dat kan altijd!
Gratis verzending
EUR 21.95 9789492331038 21,95
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

50 Kaarten met Rake Vragen.

 

50 Vragen om je op weg te helpen. Welke resoneert? Welke niet? 50 Symbolen om verder te onderzoeken, als representanten in een tafelopstelling.Met enkele suggesties om de kaarten te gebruiken. Hier is altijd plek voor in je tas.

De vragen op de kaarten brengen je op een spoor, leiden je naar de onderstroom. Of je nu net kennis maakt met het systemisch werken of dat je al meer ervaren bent. De formulering is soms wat abstract of zelfs magisch. Zo word je naar andere lagen geleid.

Niet alle vragen zullen relevant zijn voor het vraagstuk waar je aan werkt. Werk met de vragen die op dat moment resoneren. Laat je op ideeën brengen door de vragen, verander de vragen waar jou dat gepast lijkt.

 

De vragen op de kaarten zijn onderverdeeld in vijf categorieën:
- Algemeen
- Persoonlijk
- Insluiten
- Ordening
- Uitwisseling

Iedere categorie heeft een eigen kleur. De kleuren en categorieën worden nergens geduid. Zo ontstaat de ruimte om de vragen en kleuren op je eigen manier te gebruiken.

Op de andere zijde van de kaarten staan symbolen. Te gebruiken voor tafelopstellingen. De kaarten worden zo representanten.

De symbolen bestaan uit drie categorieën:
1. het systemische symbool voor een man, vrouw, jongen en meisje
2. pijlen
3. iconen: een wolk, kruis, pen, ladder/hek, lampje, hart, vraagteken, crucifix, duimpje omhoog/omlaag, stoel, deur, cirkel, goudstaaf, slot, boek, wifi

 

De verdeling van de vragen over de symbolen is willekeurig. De kaartenset is ontwikkeld door Siets Bakker, geïnspireerd op de vragen van Jan Jacob Stam en Anton de Kroon. De kaarten zijn mooi vormgegeven en uitgevoerd. Hier kun je altijd mee aankomen bij je cliënten en opdrachtgevers. Of je de kaarten cadeau doet of gebruikt.

Over de auteur

Siets Bakker (Auteur)

Siets Bakker noemt zichzelf ‘organisatie-nerd’. In haar vak als organisatieadviseur zag ze hoe ongelofelijk veel tijd en energie bespaard kon worden met het slimmer inzetten van systemische inzichten. De kennis die ze leerde in haar opleidingen tot familie- en organisatieopsteller voelde als thuiskomen en ze ontwikkelde eigen methoden om die kennis praktischer te maken. Zodat er geen opsteller nodig was om toegang te krijgen, maar iedereen deze kennis zou kunnen gebruiken. In Systemisch wijzer deelt ze de methodes die bewezen in de praktijk werken.
Bekijk alles van Siets Bakker

Elles Kramer (Illustrator)


Specificaties

Auteur(s) Siets Bakker, Elles Kramer
ISBN 9789492331038
Uitvoering Spel
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Gewicht 144 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 30-12-2015
Afmeting 129 x 98 x 28 mm

Anderen bekeken ook

Rake vragen
Siets Bakker
24,95
STOP.
Marije van den Berg
27,-