• Nu besteld, dinsdag in huis
29,95

ACT in love

Over omgaan met verschillen en jezelf blijven in je relatie

9789024452033
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling
  • Praktisch zelfhulpboek met oefeningen en tips
  • Om je relatie levendig en waardevol te houden
Gratis verzending
EUR 29.95 9789024452033 29,95
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Is er iets mis met jou en je relatie als je soms worstelt? Nee. Liefdesrelaties zijn nu eenmaal vaak ingewikkeld. Hoe ga je daarmee om?


Je onbegrepen voelen, strijden, op elkaar vitten: relatiegedoe, we kennen het allemaal. Waar de een bang is om te eindigen als onderdeel van een ‘ANWB-stel’ met dezelfde outfit en hobby’s, vreest de ander dat geklaag en terugkerende ruzies op de lange duur de relatie zullen ondermijnen.
Hoe blijf je verbonden zonder samen te smelten tot een tweekoppig monster? Hoe zorg je ervoor dat er ruimte is voor eigenheid, met respect voor de ander? Hoe zorg je voor veilige intimiteit waarin het af en toe ook nog spannend is in bed?

 

ACT in love is een praktisch zelfhulpboek met informatie, oefeningen en tips die je direct kunt gebruiken om je relatie te verbeteren. Met technieken uit de acceptance and commitment therapy (ACT) leer je te focussen op wat je zelf wilt, en keuzes te maken die zelfvertrouwen geven. Je ontdekt hoe je kunt stoppen met onhandige gewoonten en ‘daar-gaan-we-weer-patronen’. Vanuit innerlijke rust en meer tevredenheid – dus vanuit een goede relatie met jezelf – stop je met het wijzen naar de ander en neem je het heft in eigen handen.

Over de auteur

Denise Matthijssen (Auteur)

Denise Matthijssen is sociaal-psychiatrisch verpleegkundige en systeemtherapeut en werkzaam binnen de Kinder- en Jeugd-GGZ. In 2008 kwam ze door een workshop bij Ando Rokx, en later bij Steven Hayes, in aanraking met ACT. Samen met een collega heeft ze de ACT-cursus voor ouders ACTief opvoeden ontwikkeld. In 2015 schreef ze het werkboek voor gezinnen op basis van ACT, Samen ACTief in je gezin.

 

 


Bekijk alles van Denise Matthijssen

Specificaties

Auteur(s) Denise Matthijssen
ISBN 9789024452033
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Koninklijke Boom Uitgevers
Gewicht 636 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 12-06-2023
Afmeting 210 x 161 x 26 mm
Aantal bladzijdes 240