• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
55,-

How to ACT

9789462724044
Een verdieping voor professionals op de bestaande literatuur over ACT, inclusief een enorme hoeveelheid online materiaal, om ACT op topniveau te gaan toepassen.
Onderwerp: Trainen & Coachen
  • Nieuwe druk in een nieuwe jas!
  • Ontwikkeld door Gijs Jansen, een ervaren ACT-trainer en therapeut
  • Duidelijke taal en humor maken dit boek tot een toegankelijke gids voor beginners en gevorderden
Gratis verzending
EUR 55.00 9789462724044 55,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

In dit boek neemt Gijs Jansen je mee naar het hart van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). In duidelijke taal en met de nodige humor, word je uitgenodigd om dit gedachtegoed tot in je tenen te gaan ervaren. Je zult ontdekken hoe een ACTtherapeut denkt en redeneert, en hoe je deze denkwijze direct kunt omzetten in therapeutische interventies.

How to ACT is bedoeld als een verdieping op de bestaande basisliteratuur over ACT. Je leert stap voor stap over Relational Frame Theory (RFT), gedragsanalyse en de verschillende processen binnen deze therapievorm. Hierna ben je klaar om procesgericht te gaan werken. Dat betekent dat je direct leert in te spelen op de voorzetjes van cliënten. 

Gesteund door een enorme hoeveelheid online materiaal – audio-opnames, video-demonstraties, afbeeldingen, modellen enhand-outs – krijg je alles in handen om ACT op topniveau te gaan toepassen.
How to ACT is aan te bevelen, of je nu al wat weet over ACT of nog niet. Het boek leest als een trein en wijdt je kort en krachtig in in de principes van ACT. Ook al wist ik al best wat over ACT, het boek heeft mij echt een aantal eye-openers gegeven
Dr. Pieternel Dijkstra, sociaal psycholoog, auteur, trainer en wetenschappelijk onderzoeker

Over de auteur

Gijs Jansen (Auteur)

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’.
Bekijk alles van Gijs Jansen

Specificaties

Auteur(s) Gijs Jansen
ISBN 9789462724044
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 01-06-2024
Aantal bladzijdes 332
Gewicht 676 gr
Afmeting 242 x 171 x 25 mm

Anderen bekeken ook

Act & Creativiteit
Sissel Langeveld
45,-
Het ACT basisboek
Gijs Jansen
70,-
ACT in groepen
Gijs Jansen, Lotte Berk
55,-