How to ACT (E-book)

9789462724204
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Trainen & Coachen
  • Voor professionals die werken met ACT
  • Een verdieping op de bestaande basisliteratuur
E-book
EUR 33.00 9789462724204 33,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

In dit boek neemt Gijs Jansen je mee naar het hart van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). In duidelijke taal en met de nodige humor, word je uitgenodigd om dit gedachtegoed tot in je tenen te gaan ervaren. Je zult ontdekken hoe een ACTtherapeut denkt en redeneert, en hoe je deze denkwijze direct kunt omzetten in therapeutische interventies.

How to ACT is bedoeld als een verdieping op de bestaande basisliteratuur over ACT. Je leert stap voor stap over Relational Frame Theory (RFT), gedragsanalyse en de verschillende processen binnen deze therapievorm. Hierna ben je klaar om procesgericht te gaan werken. Dat betekent dat je direct leert in te spelen op de voorzetjes van cliënten. 

Gesteund door een enorme hoeveelheid online materiaal - audio-opnames, video-demonstraties, afbeeldingen, modellen enhand-outs - krijg je alles in handen om ACT op topniveau te gaan toepassen.
How to ACT is aan te bevelen, of je nu al wat weet over ACT of nog niet. Het boek leest als een trein en wijdt je kort en krachtig in in de principes van ACT. Ook al wist ik al best wat over ACT, het boek heeft mij echt een aantal eye-openers gegeven
Dr. Pieternel Dijkstra, sociaal psycholoog, auteur, trainer en wetenschappelijk onderzoeker

Over de auteur

Gijs Jansen (Auteur)

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’.
Bekijk alles van Gijs Jansen

Specificaties

Auteur(s) Gijs Jansen
ISBN 9789462724204
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 23-05-2024
Aantal bladzijdes 332