• Nu besteld, dinsdag in huis
20,99

Leven met wind mee

Minder drama in je leven, meer rust in je hoofd

9789021572659
Zoek je meer rust in je hoofd? Jelle Hermus vertelt in Leven met wind mee hoe je moeiteloos kunt leven met minder drama en minder ellende. Met één simpele gewoonte kun jij je leven veranderen.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Balans & Energie
  • Van de schrijver van het boek Steeds leuker
Gratis verzending
EUR 20.99 9789021572659 20,99
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Zoek je meer rust in je hoofd? Jelle Hermus vertelt in Leven met wind mee hoe je moeiteloos kunt leven met minder drama en minder ellende. Met één simpele gewoonte kun jij je leven veranderen.

"Dramaloosheid' – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In "Leven met wind mee' laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert.

Na zijn succesvolle debuut "Steeds leuker' gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.

Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: "Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.'

Over de auteur

Jelle Hermus (Auteur)

Jelle Hermus is een Nederlandse auteur en podcaster van het platform soChicken. Hermus groeide op in Spijkenisse. Na zijn middelbareschooltijd studeerde hij Communicatie & Multimedia Design. In 2004 startte hij met soChicken als een van de eerste Nederlandse podcasts.
Bekijk alles van Jelle Hermus

Specificaties

Auteur(s) Jelle Hermus
ISBN 9789021572659
Uitvoering Paperback
Uitgeverij VBK Media
Gewicht 491 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 11-06-2019
Afmeting 220 x 141 x 20 mm
Aantal bladzijdes 256