• Nu besteld, overmorgen in huis
22,99

Loopbaangesprekken

- praktijk en theorie van een ervaren loopbaanadviseur

9789058711168
R. Spijkerman (Auteur), M. Reekers (Illustrator)
Geschreven vanuit de praktijk.
Onderwerp: Trainen & Coachen
  • Geschreven vanuit de praktijk
  • Met veel aansprekende voorbeelden
  • Met beschrijvingen van in te zetten werkvormen
Gratis verzending
EUR 22.99 9789058711168 22,99
  • Nu besteld, overmorgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Als het over loopbaangesprekken gaat, vragen mensen niet naar informatie over concrete zaken. De weg naar het station kunnen ze zelf wel vinden. De weg die ze willen gaan, dat is een ander verhaal. Daarover willen ze graag praten met vrienden, lotgenoten en vooral met vakmensen die ze kunnen vertrouwen.

Ervaren loopbaanadviseur en coach

In dit boek beschrijft de auteur zijn kennis en ervaring als loopbaanadviseur en coach. Waar komt het op aan bij loopbaangesprekken? Wat moet je echt doen en wat moet je vooral laten? Wat wil je bereiken in gesprekken en hoe doe je dat het beste? Wat werkt bij wie in welke situatie?

In dit handboek komen veel facetten, ingangen en werkvormen rond loopbaangesprekken aan de orde. Van de basis van het loopbaangesprek - de gespreksvoering - tot de verschillende vormen van evaluatie van het begeleidingstraject. De vele voorbeeldzinnen en dialogen makenLoopbaangesprekken levendig en herkenbaar. De bijlagen bevatten handige formulieren die je kunt gebruiken in je eigen praktijk.

Inwijding en verrijking

Loopbaangesprekken is voor iedereen die beroepsmatig loopbaangesprekken voert: leidinggevenden, schooldecanen, personeelsconsulenten, loopbaancoaches en outplacementconsulenten. Voor beginnende beroepsbeoefenaren is dit boek een gedegen en praktische inwijding in een mooi vak. Voor diegenen die meer ervaring hebben, is het een waardevol opfris- en verrijkingsboek met veel handreikingen voor de praktijk.

Over de auteur

R. Spijkerman (Auteur)


M. Reekers (Illustrator)


Specificaties

Auteur(s) R. Spijkerman, M. Reekers
ISBN 9789058711168
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 384 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 19-11-2005
Afmeting 240 x 170 x 12 mm
Aantal bladzijdes 144