#solliciteren leverde 21 resultaten op

Solliciteren

Het begint met een goede voorbereiding.

Je wilt een stap zetten in je carrière en zoekt een functie die bij je past. Of je hebt een vacature te vervullen en zoekt daarvoor een nieuwe medewerker. Een goede voorbereiding van de sollicitatieprocedure is voor beide kanten het halve werk. Het zoeken naar de perfecte match is voor beide partijen van belang. Wat dat betreft is het net daten: Wat hebben jullie elkaar te bieden? Gaan jullie het beste in elkaar naar boven halen? Het mooist is natuurlijk als het geen 'verstandshuwelijk' wordt, maar er duurzame en echte liefde groeit. 

 

Haal het beste uit die eerste kennismaking en ga grondig te werk, graaf een beetje dieper. Welke waarden zijn belangrijk voor de ander? Wat kunnen we van elkaar leren? Welke waarden kunnen we toevoegen aan elkaar? Werk is voor veel mensen een belangrijke bepaler voor tevredenheid en zelfs geluk, en gelukkige werknemers presteren beter. Dus maak echt werk van het vinden van de ideale match, die investering gaat zich terugbetalen.     

 

Op deze pagina vind je boeken, tips, een blog en een podcast over het vinden van de juiste baan én de geschikte medewerker.

Solliciteren