• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
12,-

Pak die baan!

De 54 sollicitatievragen voor een overtuigend gesprek

9789462724020
5 1 6 5
6 Recensie(s)
De 54 kaartjes met sollicitatievragen zijn een middel voor een zelfverzekerde en authentieke voorbereiding op sollicitatiegesprekken.
Onderwerp: Werk & Loopbaan
  • Praktisch inzetbaar
  • Een mooie tool voor professionals die werkzaam zijn in de begeleiding van mensen naar werk en het versterken van sollicitatievaardigheden.
  • Betreed met vertrouwen de arbeidsmarkt
EUR 12.00 9789462724020 12,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Pak die baan! Hét coachspel dat je uitdaagt met lastige sollicitatievragen. De kaartjes met sollicitatievragen zijn een middel voor een zelfverzekerde en authentieke voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Simuleer realistische situaties, oefen met overtuiging, evalueer scherpzinnig en leer met vastberadenheid. Zo creëer je niet alleen sollicitatievaardigheden, maar ook een zelfverzekerde mindset voor succes op de arbeidsmarkt. Pak die baan en maak indruk! Pak die baan! is een mooie tool voor professionals die werkzaam zijn in de begeleiding van mensen naar werk en het versterken van sollicitatievaardigheden.

Over de auteur

Eldert Nieuwenhuize (Auteur)

Als trainer is hij gedreven en gericht op het vergroten van kansen voor werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Zijn drijfveer is om van betekenis te zijn voor mensen die vastlopen in hun loopbaan. Door trainingen helpt hij mensen, zodat ze meer zelfvertrouwen, duidelijkheid en richting krijgen in hun loopbaan.
Bekijk alles van Eldert Nieuwenhuize

Maaike Kersbergen (Auteur)

Maaike is haar loopbaan gestart in de arbeidsbemiddeling. Ze heeft gewerkt als trainer en coach voor werkzoekenden. Met deze trainingen heeft ze mensen geholpen om met meer zelfvertrouwen een stap te zetten op de arbeidsmarkt. Zelf heeft ze na die periode ook een stap gezet in haar loopbaan, ze is gaan richten op het leren en ontwikkelen in organisaties.
Bekijk alles van Maaike Kersbergen

Specificaties

Auteur(s) Eldert Nieuwenhuize, Maaike Kersbergen
ISBN 9789462724020
Uitvoering Spel
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 13-02-2024
Aantal bladzijdes 55
Gewicht 90 gr
Afmeting 90 x 60 x 20 mm

Anderen bekeken ook

Het grote Inspiratie Doeboek
Gerdy Geersing
27,-
Solliciteren naar werkgeluk
Aaltje Vincent
21,99
Succesvol solliciteren
Marco Mostert
17,99