• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
16,-

Succes met je nieuwe baan!

9789462721616
5 1 1 5
1 Recensie(s)
Hoe ga je laten zien dat jij echt een aanwinst bent voor het bedrijf en maak je jouw beloftes uit het sollicitatiegesprek waar? Praktische tips en informatie die je helpen een vliegende start te maken in je nieuwe baan.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Communicatie & Presentatie, Werk & Loopbaan
  • Bomvol praktische survivaltips en informatie voor een succesvolle start
  • Met ervaringen en ‘lessen’ uit de praktijk
  • Snel van nieuwkomer naar gewaardeerde en gerespecteerde collega
EUR 16.00 9789462721616 16,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Erg leuk zo'n nieuwe start, maar ook een spannende verandering. Want hoe ga je je profileren als nieuweling? Hoe ga je laten zien dat jij echt een aanwinst bent voor het bedrijf en maak je jouw beloftes uit het sollicitatiegesprek waar? Vanaf dag één moet je aan de bak, want de eerste maanden zet je de toon. Tegelijkertijd komt er veel op je af: nieuwe mensen, informatie en uitdagingen. Best een klus, maar nieuw zijn heeft ook zo zijn voordelen. Maak daar slim gebruik van. 

Succes met je nieuwe baan! staat bomvol praktische tips en informatie die je helpen een vliegende start te maken in je nieuwe baan. Van snel je eerste successen boeken en jezelf profileren zonder betweterig over te komen, een goed netwerk opbouwen in de organisatie en zorgen dat je 'erbij hoort', tot positief beïnvloeden, omgaan met fouten, stress en onzekerheden. Je grenzen bewaken, zorgen dat je baan aansluit bij jouw kwaliteiten en passie en nog veel meer. 

Zo verander je in no time van nieuweling in een succesvolle en gewaardeerde medewerker. Klaar voor de start? Let's do it!
Dit boek is een aanrader voor iedereen met een nieuwe baan die op zoek is naar tips om tegelijkertijd goed te presteren en mentaal en fysiek in balans te blijven of te komen.
NBD Biblion

Over de auteur

Jolanda Bouman (Auteur)

Jolanda Bouman is een energieke duizendpoot met twee bedrijven: tekstbureau Berend & Bouman en coachingspraktijk Castanea Coaching.
Bekijk alles van Jolanda Bouman

Specificaties

Auteur(s) Jolanda Bouman
ISBN 9789462721616
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 342 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 11-12-2018
Afmeting 162 x 122 x 16 mm
Aantal bladzijdes 256