• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
17,-

Verboden voor ouders

leren leven [alleen voor pubers]

9789058716927
5 1 3 5
3 Recensie(s)
Leren leven (alleen voor pubers).
Onderwerp: Inspiratie & Motivatie
  • Met een stappenplan waarmee je leert wie je bent, hoe je met al je ervaringen omgaat, wat je dromen zijn en hoe je zorgt dat die uitkomen.
  • Geschreven in nauwe samenwerking met meer dan 50 jongeren uit de doelgroep
  • Van de succesauteur van Denk wat je wilt, doe wat je droomt, Leef! en Laat los.
EUR 17.00 9789058716927 17,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Waarom is er op school geen vak dat ‘leren leven’ heet? Waarom leren jongeren alles over wiskunde, Napoleon, voetwortelbeentjes en het naamwoordelijk gezegde, maar vertelt niemand ze iets over gedachten, gevoelens en dat ingewikkelde superdrukke leven van ze? Waarom bestaan er zoveel boeken over pubers, maar niet voor pubers?

Verboden voor ouders is het eerste boek in Nederland dat hier verandering in brengt. Op een heel persoonlijke manier neemt succesauteur Gijs Jansen je mee in de puberwereld van tegenstrijdige gedachten, heftige gevoelens en verwarrende beelden uit de media, en leert je waar dat allemaal vandaan komt.

In elk hoofdstuk krijg je een stappenplan waarmee je leert wie je bent, hoe je met al je ervaringen omgaat, wat je dromen zijn en hoe je zorgt dat die uitkomen. Het boek is samen met een groep van meer dan vijftig jongeren gemaakt en heeft schitterende tekeningen.

Een basisboek voor iedere puber die worstelt met de normaalste zaken van de wereld, zoals je identiteit, ingewikkelde gedachten en gevoelens, belangen van ouders en leraren en je eigen dromen die daaronder verborgen liggen. Onbedoeld ook goed leesvoer voor bezorgde ouders.

Over de auteur

Gijs Jansen (Auteur)

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’.
Bekijk alles van Gijs Jansen

Specificaties

Auteur(s) Gijs Jansen
ISBN 9789058716927
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 156 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 11-11-2009
Afmeting 209 x 140 x 8 mm
Aantal bladzijdes 95