• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
19,99

De Vonk van verbinding

9789462722934
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Inspiratie & Motivatie
  • Leer verbinding te maken met jezelf en alles om je heen
  • Laat je angst niet langer in de weg staan
EUR 19.99 9789462722934 19,99
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.1/10

Samenvatting

Wat drijft mensen? Wat zijn onze angsten en verlangens? Hoe kunnen we onze eigen weg vinden, in een wereld die steeds complexer en veeleisender wordt?

Hoe zit dat met jou? Wat zijn je dromen? Wat zijn de gedachten, gevoelens en omstandigheden waar je mee worstelt? Hoe ga je met jezelf om in tijden van persoonlijke crisis? Wat mis je in relatie tot anderen?

Angst mag er zijn

Dit boek van Gijs Jansen (psycholoog en bestseller auteur) is een feest der herkenning. Op basis van zijn eigen levensverhaal toont hij zich in al zijn menselijkheid en kwetsbaarheid. Wie dacht dat psychologen precies weten hoe je vrij van angst kunt zijn, heeft het mis. Sterker nog: het hebben van angst is veel normaler dan je misschien zou denken!

Staak de strijd met jezelf

Met voorbeelden uit zijn eigen leven houdt Gijs je een spiegel voor, in de hoop dat je je in zijn verhaal herkent. Op basis van de nieuwste wetenschappelijke technieken en inzichten kun je vervolgens leren om verbinding te maken met jezelf en alles om je heen. Door dit boek kun je de strijd met jezelf definitief staken. Je angst staat hierdoor niet langer in de weg van wat je werkelijk wilt doen met je leven.

Voel je niet langer alleen

De Vonk van Verbinding gaat over erkenning, liefde en compassie. Als je van jezelf mag zijn wie je bent, open je je armen voor de mensen om je heen. Laat je meevoeren door deze ultieme ervaring van verbondenheid en je zult je nooit meer alleen voelen.

Over de auteur

Gijs Jansen (Auteur)

Gijs Jansen is als psycholoog gespecialiseerd in Acceptance and Commitment Therapy (ACT).
Bekijk alles van Gijs Jansen

Specificaties

Auteur(s) Gijs Jansen
ISBN 9789462722934
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 290 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 05-03-2021
Afmeting 210 x 140 x 13 mm
Aantal bladzijdes 188