Verander niks (E-book)

Goed zijn in wie je bent

9789462723795
Stop met jezelf verbeteren. Ontdek met de methode Voice Dialogue wie je ten diepste bent en wees daar goed in. Als je alle kanten van jezelf waardeert, dan verandert alles.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling
  • Gebruik Voice Dialogue om je eigen beste vriend te worden
  • Van een van de auteurs van bestseller Ik (k)en mijn Ikken
E-book
EUR 21.00 9789462723795 21,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

'Wil jij het maximale uit jezelf halen? De beste versie van jezelf worden? Leven ‘vanuit je kern’ en ‘werken met passie’? Dan is dit boek beslist niet interessant voor jou. Er zijn talloze boeken te vinden die je vertellen hoe je dat allemaal bereikt.

 

De beste versie van jezelf, ben je al

Dit boek is wél voor jou, als je die versie van jezelf wilt zijn, die je eigenlijk gewoon al bent. Klinkt als iets gemakkelijks? Dat is het niet. Want juist op die versie van jezelf heb je vast behoorlijk wat commentaar. En een flinke lijst met verbeterpunten om aan te werken. Het merkwaardige en paradoxale van de meeste pogingen tot zelfontwikkeling is namelijk dat we ernaar verlangen om meer onszelf te mogen zijn en tegelijkertijd proberen om iets anders te worden. Maar door je oorspronkelijke en natuurlijke reacties te onderdrukken en te negeren, raak je eigenlijk verder van jezelf verwijderd.

 

Superexpert Karin Brugman, die al een miljoen dingen heeft geprobeerd om zichzelf te verbeteren en als coach daar ook anderen bij helpt, is na jaren tot een heel groot inzicht gekomen. Je hoeft niet te veranderen, maar wel helemaal te waarderen wie je al bent, met al je mooie en vooral ook minder mooie kanten.

 

Na het lezen van dit boek kun je dus ophouden met jezelf proberen te verbeteren. Bedenk eens wat een tijd en geld je daardoor overhoudt om die dingen te doen waardoor je je écht beter gaat voelen.

 

Maak kennis met je ikken

Met Verander niks zet je oordelen over jezelf aan de kant. Je maakt kennis met jouw verschillende ikken door de methode Voice Dialogue en je zult ontdekken hoe divers je persoonlijkheid is, hoe verrassend wijs en origineel je bent … zonder dat je dat zelf wist! Dat kon je ook niet weten, omdat je steeds zo kritisch naar jezelf keek. Na het lezen van dit boek doe je dat niet meer en ben je veranderd in je eigen beste vriend.

 

Van zelfhulpboek naar hulpboek

Is dit boek een zelfhulpboek? Zeker, als je op zoek bent naar een meer vriendschappelijke relatie met jezelf. Maar het is ook een hulpboek - misschien zelfs een leerboek - voor coaches en therapeuten. Karin Brugman, expert in Voice Dialogue en één van de auteurs van bestseller Ik (k)en mijn ikken helpt je als professional terughoudend te zijn met veranderdoelstellingen en te bereiken targets. Om aandachtig, geduldig en gepassioneerd getuige te zijn van de onontkoombare vraagstukken die mensen nu eenmaal hebben. Verander niks helpt je om jezelf én de ander echt te ontmoeten.

Over de auteur

Karin Brugman (Auteur)

Karin is co-auteur van de boeken: Ik (k)en mijn Ikken. Ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue. En het handboek voor begeleiders: ‘Coachen met Voice Dialogue.’ Deze boeken gaan over het ontdekken van de verschillende kanten in jezelf met behulp van de methode Voice Dialogue.
Bekijk alles van Karin Brugman

Specificaties

Auteur(s) Karin Brugman
ISBN 9789462723795
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 31-03-2023
Aantal bladzijdes 184