• Nu besteld, dinsdag in huis
20,-

Feedbackkaarten 2

9789462721418
De focus van Feedbackkaarten deel 2 ligt op het vragen van adviserende feedback. Het is een op zichzelf staand spel en een vervolg op Feedbackkaarten deel 1, waarin positieve feedback centraal staat. Wie na deel 1 klaar is voor een volgende stap en wil weten waar zijn ontwikkelpunten liggen, heeft nu een praktisch instrument in handen.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Communicatie & Presentatie, Trainen & Coachen
  • Praktisch instrument om op een laagdrempelige manier met feedback om te gaan
  • Kan ook in de privésituatie worden gespeeld, om op een leuke manier feedback te vragen
Gratis verzending
EUR 20.00 9789462721418 20,-
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

De focus van deel 2 ligt op het vragen van adviserende feedback. Het is een op zichzelf staand spel en een vervolg op Feedbackkaarten deel 1, waarin positieve feedback centraal staat. Wie na deel 1 klaar is voor een volgende stap en wil weten waar zijn ontwikkelpunten liggen, heeft nu een praktisch instrument in handen.
 

Feedbackkaarten deel 2

De snelste manier om jezelf te ontwikkelen is door feedback te vragen. Wat kan ik meer/minder/beter/anders doen? Daar kunnen anderen jou in adviseren. Deel 2 helpt om dat op een laagdrempelige en aangename manier te doen. Het spel bevat individuele vragen (Stel dat ik een robot zou zijn. Ik moet terug naar mijn programmeur voor een update van mijn software. Wat is de grootste verbetering in de nieuwe versie?) en teamvragen (Stel, we mogen een aantal sessies doen met een teamcoach, om nog beter te gaan functioneren als team. Welke thema’s zouden op tafel moeten komen?) Het is daarmee zeer geschikt om te gebruiken in trainingen en voor teams. Met dit spel gaan de spelers/teamleden op een constructieve manier met elkaar in gesprek over aandachtsgebieden en ontwikkelpunten.

 Feedbackkaarten deel 2 

 

Over de auteur

Axelle de Roy (Auteur)

Al ruim twee decennia is Axelle de Roy actief als cultuurwetenschapper en trainer. Haar motto is dat leren ook leuk mag zijn.
Bekijk alles van Axelle de Roy

Specificaties

Auteur(s) Axelle de Roy
ISBN 9789462721418
Uitvoering Spel
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 147 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 07-03-2018
Afmeting 127 x 98 x 27 mm

Anderen bekeken ook

Feedbackkaarten 1
Axelle de Roy
20,-