• Nu besteld, dinsdag in huis
33,-

Zie het anders!

42 (coach)kaarten voor nieuw perspectief

9789462723832
4.95 1 10 5
10 Recensie(s)
Nieuwe perspectieven ontdekken met deze kaarten is simpel! Bekijk situaties vanuit verschillende standpunten door deze set kaarten te gebruiken.
Onderwerp: Trainen & Coachen
  • Creatief, speels en zonder dat het je veel tijd kost een andere kijk op je vraagstuk
  • Breed inzetbaar, te gebruiken in teams, groepen en voor individuen
  • Ook als associatiekaarten inzetbaar
Gratis verzending
EUR 33.00 9789462723832 33,-
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

'Zie het anders!' is een verzameling van 42 kaarten, elk met activerende foto’s en verhelderende teksten. Op elke kaart staan prikkelende vragen om gesprekken op gang te brengen. Je zult snel merken dat je aangemoedigd raakt om situaties op een geheel nieuwe manier te bekijken.

Dit spel is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een ander perspectief op een bepaalde situatie. Het idee om de verschillende 'brillen' (oftewel kaarten) te gebruiken, zal je creativiteit en denkvermogen weer in beweging zetten. Je kunt bijvoorbeeld de 'rechtlijnigheid'-bril proberen. Soms is het juist lekker om alles even door een zwart-witte bril te bekijken, weg met al die mitsen, maren en nuances... het maakt de wereld een stuk overzichtelijker en dat kan soms heel behulpzaam zijn.

Dit spel is een waardevol hulpmiddel in coachingstrajecten. Bovendien is het veelzijdig inzetbaar, zowel in groepsverband als voor individueel gebruik. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren door 'Zie het anders!'
De bril van zelfvertrouwen, de bril van het antwoord, de bril van de enkele sok. Huh? Een doos met heel veel brillen. Vrolijke, inspirerende foto’s met intrigerende brillennamen. Het maakt me nieuwsgierig.
Iene Lammers

Over de auteur

Godelieve Kodde (Auteur)

Godelieve Kodde is een begeleidingskundige, hogeschooldocent en gepassioneerd hobbyfotograaf. Ze heeft een fascinatie voor het op een speelse wijze motiveren van mensen om in beweging te komen.
Bekijk alles van Godelieve Kodde

Specificaties

Auteur(s) Godelieve Kodde
ISBN 9789462723832
Uitvoering Spel
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 24-10-2023
Aantal bladzijdes 42
Gewicht 298 gr
Afmeting 216 x 112 x 24 mm

Anderen bekeken ook

Ontwikkel je mindset
Espérance Blaauw
28,-
Ik vind jou geweldig!
Uitgeverij Thema
12,-
Picture this!
Espérance Blaauw
35,-