Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Motivatie & Inspiratie
Blogs, interviews en meer
Terug naar het overzicht

Zomer! 10 boeken om mee te nemen op vakantie

Welke boeken neem jij mee in je koffer deze zomer? We hebben een lijst met favorieten voor je samengesteld.

Zomer! 10 boeken om mee te nemen op vakantie

Zo kun je ook tijdens de vakantie op een leuke en toegankelijke manier aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Op het strand, aan het zwembad of op de camping.
Laad op, verwonder en vind nieuwe inspiratie. Juist op vakantie kunnen we de dagelijkse beslommeringen van ons af laten glijden en is er de tijd om te ontspannen. Om stil te staan, te reflecteren en vooruit te kijken. En wat is er fijner om je te verliezen in een goed boek dat je ook nog eens vooruit helpt.

Het Grote Inspiratie Doeboek
Wat inspireert jou? En hoe kun je meer doen met je passies en talenten? Het Grote Inspiratie Doeboek helpt je op weg. Met een vrolijke verzameling opdrachten, testjes, out of the box oefeningen, achtergrondverhalen en passieportretten.

Vandaag nog weten wat je wilt
Wil je af van het knagende gevoel van ‘is dit het nou?’. Maar heb je geen zin om een superdik en ingewikkeld zelfhulpboek te lezen? Dan is Vandaag nog weten wat je wilt iets voor jou. Vol met inspiratie en goed raad van (wetenschappelijke) experts en ervaringsdeskundigen.

Gelukkigst
Tjerk en Alissa deden waar anderen alleen maar van dromen. Ze gingen op zoek naar het geluk in de wereld. Het boek Gelukkigst neemt je mee op hun reis en vertelt de lessen van de inwoners van de meest en van de minst gelukkige landen ter wereld. Daar word jij nog gelukkig van. 

Vandaag nog relaxed
Is vakantie voor jou hét moment om op adem te komen? Vandaag nog relaxed helpt je ook in je dagelijks leven meer rust te ervaren. Al na een paar uur lezen zit je vol inspiratie en aanmoediging en weet je precies wat je kunt doen om te ontstressen.      

Mindgym
Zeg eerlijk, je zit pas echt lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Met Mindgym verbeter je in 12 weken je mentale conditie. En laat de vakantie een perfect moment zijn om daarmee te starten. Vol met wetenschappelijke inzichten, praktische oefeningen, mooie anekdotes en interessante weetjes.

Mentale innovatie
Wil je je nu eens echt op je doelen focussen? Mentale innovatie geeft je de handvatten in de vorm van een praktisch stappenplan. Ontdek hoe je zelf de regie neemt en het leven naar je hand zet. De mix van praktijkervaring en wetenschappelijke inzichten krijgt iedere lezer in beweging.

Nice girls don’t get the corner office
Het ultieme carrièreboek voor vrouwen. Na het lezen van Nice girls don’t get the corner office sta je voortaan anders in je werk. Leer van de meest gemaakte fouten van vrouwen en krijg grip op je carrière dankzij de praktische adviezen.

TOPvrouw in 7 stappen
Veel meer dan mannen worstelen vrouwen met hun zichtbaarheid, het uitspreken van ambities en de combinatie van werk en gezin. Topvrouw in 7 stappen laat zien dat het geen mission impossible is om alsnog de top te bereiken. Het begint bij het juiste startpunt: de dingen doen die bij jou en je talenten passen.

Denk wat je wilt, doe wat je droomt
Als er een moment is om uit je hoofd te komen en in het leven te gaan staan, dan is het wel tijdens je vakantie. Denk wat je wilt, doe wat je droomt is er voor wie zich niet langer wilt laten leiden door zijn (negatieve) gedachten. Op een korte, beknopte en niet zweverige manier.

Begin bij jezelf
Effectiever gedrag begint bij jezelf. Maar dat is niet altijd gemakkelijk. Want voor je het weet handel je op de automatische piloot. Leer deze vakantie de tijd even stil te zetten met behulp van Begin bij jezelf. Je zult zien dat je stap voor stap oude gewoonten en denkpatronen los kan laten.

En? Welke boeken neem jij mee in je koffer? Laat het ons weten en tag ons op Facebook of Instagram.
We wensen jou een fijne zomer toe met veel leesplezier!