Alles uit jezelf halen

Voor jezelf en je leefomgeving

9789462724105
Neem de regie en creëer aan de hand van bewezen methodes de beste versie van jezelf. Praktisch zelfmanagement voor 15 aspecten van jouw leven.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling
  • Met medewerking van vele internationale toonaangevende experts
  • De nieuwste wetenschappelijke inzichten vertaald naar jouw leven
  • Laat je inspireren om ook het beste uit jezelf te halen!
Gratis verzending
EUR 31.00 9789462724105 31,-
  • Leverbaar vanaf 05-09-2024
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Heb je het gevoel dat er meer in jou zit dan je er nu uithaalt? Denk je dat je een betere bijdrage zou kunnen leveren aan jouw wereld? Wil je meer voldoening en geluk ervaren? Dr. Nick van Dam en 20 wereldwijd gerenommeerde experts bieden je de laatste inzichten in hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden. 
 
Praktisch zelfmanagement
Met Alles uit jezelf halen word je een meester in persoonlijk leiderschap. Aan de hand van een overzichtelijk model dat alle dimensies van je leven omvat krijg je toegang tot de ongekende mogelijkheden die jouw lichaam, geest, ambities en leefomgeving je bieden.


De nieuwste wetenschappelijke kennis over vitaliteit, geluk en voldoening is in dit boek vertaald naar praktische adviezen om je leven te verbeteren. Ieder hoofdstuk is apart te lezen, dus je kunt instappen bij het deel dat aansluit bij jouw behoefte en interesse. Focus bijvoorbeeld op veerkracht, slaap, je relaties, grip op je financiën, of één van de vijftien andere gebieden waar groeimogelijkheden liggen. Aan de hand van persoonlijke verhalen, bewezen methodes en vragen voor zelfreflectie ontdek je wat jij kunt doen om een volgende stap te zetten naar een vervullend en waardevol bestaan, voor jou en voor je leefomgeving.     

Over de auteur

Nick van Dam (Auteur)

Dr. Nick van Dam is een toonaangevende expert op het gebied van leren en leiderschapsontwikkeling, met internationale erkenning als auteur, adviseur en spreker. 
Bekijk alles van Nick van Dam

Specificaties

Auteur(s) Nick van Dam
ISBN 9789462724105
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 06-06-2024
Aantal bladzijdes 384

Anderen bekeken ook

Voor succes in je werk moet je vaker op vakantie
Ben Tiggelaar, B. Tiggelaar
18,95
De vitaliteitrevolutie
Daniel Krikke, Bas Snippert
24,99
Niemand is een eiland
Lieuwe Koopmans
32,-