• Op werkdagen vr 23.00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending boven 20,-

Enjoy your life F*ck the stress

4 1 5
 • Met slimme programma's en oefeningen om jezelf in korte tijd weer op te laden
 • Bevat ansichtkaarten en inspiratiekaartjes
14,95
 • Nu besteld, dinsdag in huis
 • Gratis verzending boven 20,-

Samenvatting

Ken je dat gevoel? Dat je van voren niet weet dat je van achteren leeft? Dat je bed je beste vriend is en je eigenlijk nergens meer echt zin in hebt? Je wilt er natuurlijk niet aan maar het lijkt erop dat de sluipschutter ook jou in het vizier heeft: stress! Welkom bij de club!
Laat één ding duidelijk zijn: het moet maar eens afgelopen zijn met het denkbeeld dat mensen die stress hebben zwak zijn. Het tegendeel is het geval: stress overkomt vooral de mensen voor wie niets te veel is en die altijd bereikbaar zijn. De diehards die maar door blijven buffelen. Dus ben je (bijna) omgevallen en sta je stijf van de stress? Gefeliciteerd! Je bent een topper!
 
Maar laten we wel wezen: het zou toch fijner zijn als het allemaal weer wat leuker wordt. Met dit boek kunnen we je daarbij helpen. Niet door je te vertellen wat je allemaal verkeerd hebt gedaan en wat je dus anders moet doen. Van ons hoef je namelijk helemaal niets. Maar we kunnen je misschien wel weer een beetje de goede kant op helpen. Door je aan het denken zetten en je te inspireren het eens anders te doen.
 
Er is niets mis met een druk en vol leven. Zolang het in balans is en jij ervan geniet.
Laat dit boek je daarbij helpen. Enjoy your life!

Over de auteur

Willem Schouten

Willem Schouten is ontwerper en medeoprichter van designstudio Kocowisch.
Bekijk alles van Willem Schouten

Jan Schouten

Sinds hij de leiding over Schouten & Nelissen heeft overgedragen wijdt Jan Schouten zich aan zijn schrijverschap en het door hem opgerichte New Heroes, edoing voor soft skills.
Bekijk alles van Jan Schouten

Reviews

Schrijf zelf een review
3 1 5

stressloos lezen wat je eigenlijk al weet

|
Makkelijk doorleesbaar. Vooral inkoppers. Geen nieuwe dingen gelezen. Kracht van de herhaling denk ik dan maar. Niet de neiging boeken uit de boekverwijzingen te gaan lezen, terwijl ik dat vaak wel doe.
5 1 5

Inzicht in stress

|
De eerste gedachte die in mij opkwam tijdens het doorbladeren van dit boekje was: dit lijkt me een luchthartig omdenkboek met veel humor en leuke items. Ik had al snel in de gaten, dat dit toch serieuze kost is in een vrolijke verpakking. De auteurs willen hun lezers inzicht geven in positieve en negatieve stress. Dit boekje kan helpen bij het vinden van een gezonde balans in het leven en geeft tips om balans te behouden.
Wat mij opvalt, is de duidelijke opbouw van alle informatie. Ik krijg als lezer heel zinvolle en bruikbare informatie aangereikt over wat stress inhoudt: Wat is stress precies is, hoe voelt stress lichamelijk en mentaal aan en de signalen van ongezonde stress worden benoemd. Verder lees ik handige tips om stress te voorkomen. Al met al heel leerzaam en praktisch boek voor jong en oud(er). Sommige dingen wist ik al, omdat ik als recensent vaker zelfhulpboeken in handen krijg. Enjoy life, f*ck the stress is echt een klasse apart! Het leest makkelijk weg.
Hoewel de namen van de auteurs anders doen vermoeden, zijn we geen familie. Jan Schouten was voorheen directeur van Schouten en Nelissen, het bekende toonaangevende trainings- en adviesbureau voor persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Willem Schouten is ontwerper. Ze vullen elkaar heel goed aan en maken dit boek tot een evenwichtig en goed doordacht stappenplan. Dit boek is namelijk een eerste stap naar meer grip op stress.
Het laatste deel van het boek bevat inspiratie- en ansichtkaarten, quotes en oefeningen. Dit boek helpt je om de theorie om te buigen naar de praktijk. Het is aan je eigen creativiteit hoe je dit doet. Als je merkt dat je praktische hulp of coaching nodig hebt bij je persoonlijke ontwikkeling, dan vind je achterin dit boek adressen van organisaties die daarin gespecialiseerd zijn. Bij overspannenheid of een burn-out heb je iemand nodig, die je helpt om oude gewoontes en overtuigingen te doorbreken. Dat is vaak een langdurig proces. Ik vind dit boek een heel mooie eerste stap naar nieuwe inzichten en meer balans in je leven.
...
Lees meer

Specificaties

 • Auteur(s)Willem Schouten, Jan Schouten
 • ISBN9789462721609
 • UitvoeringPaperback
 • Gewicht321 gr
 • TaalNederlands
 • Verschijningsdatum11-10-2018
 • Afmetingen210 mm x 152 mm x 14 mm
 • UitgeverijUitgeverij Thema
 • Aantal bladzijdes176

Vaak samen gekocht

Enjoy your life F*ck the stress + Grip op je stress

Enjoy your life F*ck the stress + Grip op je stress

Prijs voor beide 34,90

Anderen bekeken ook

Copyright 2021 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij