• Nu besteld, dinsdag in huis
20,- 15,-

Vrede met je verslaving

9789462723689
5 1 1 5
1 Recensie(s)
Ervaar jij je verslaving als een belemmering? Op basis van de nieuwste technieken binnen de psychologie, leer je hoe je jezelf los kunt weken van je verslaving.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling
  • Gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
  • Geschreven in een zeer toegankelijke stijl
  • Op basis van de nieuwste technieken binnen de psychologie
  • Met extra videomateriaal van Gijs jansen!
EUR 15.00 9789462723689
20,- 15,-
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Wanneer ben je verslaafd? Moet je dan kijken naar het aantal glazen dat je per week drinkt, of het aantal sigaretten dat je per dag rookt? Wanneer staat een middel of gedrag je dusdanig in de weg, dat je vindt dat je er iets mee moet?

De belangrijkste vraag in dit boek is of jij je verslaving zelf als een belemmering ervaart. Merk je dat het roken, drinken, gamen, gokken, eten of drugsgebruik ten koste gaat van je levensgeluk? Voel je stiekem dat er meer in je leven zit dan je er nu uit haalt? Dan is dit een boek voor jou.

Want ook als je alleen in het weekend drinkt, kan de relatie met alcohol voelen als een beest dat doordeweeks in bedwang moet worden gehouden, waarna het in het weekend helemaal los mag. Dit boek gaat niet over wat, of hoeveel je gebruikt. Het gaat over de worsteling zelf, en over hoe je vrede kunt vinden met wat je ook maar doet. Op basis van de nieuwste technieken binnen de psychologie leer je stap voor stap hoe je jezelf los kunt losweken van je verslaving. Je zult dan ontdekken dat je sterker bent dan je ooit had durven dromen.

Dit boek leert je om te handelen vanuit het verlangen van je hart, dat rust wil, vrede, liefde en erkenning. Ontdek wie er schuilgaat onder die berg van dagelijkse verleidingen, en je leven zal nooit meer een zelfgebouwde gevangenis zijn.

Over de auteur

Gijs Jansen (Auteur)

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’.
Bekijk alles van Gijs Jansen

Specificaties

Auteur(s) Gijs Jansen
ISBN 9789462723689
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 07-04-2023
Aantal bladzijdes 128
Gewicht 204 gr
Afmeting 209 x 140 x 9 mm