• Nu besteld, dinsdag in huis
20,-

Word een held

meer bevlogenheid voor jezelf en je organisatie

9789491757310
Gratis verzending
EUR 20.00 9789491757310 20,-
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Meer bevlogenheid

Uit onderzoek blijkt dat 88 procent van de Nederlandse werkenden niet bevlogen is. Een enorme verspilling van talent en energie. In dit boek schetst Nyenrode-docent en onderzoeker Bas Kodden aan de hand van praktisch toepasbare managementtheorieën, persoonlijke belevenissen en ontmoetingen met uiterst bevlogen (sport)helden een stappenplan op weg naar meer bevlogenheid op het werk.

 

Word een HELD

Dit boek helpt je een HELD te worden: een Hoog Energieke Leidingnemende Doener. Een HELD is bevlogen, vitaal en toegewijd en weet waar zijn talenten liggen. Als HELD heb je meer plezier in je werk, lever je betere prestaties en maak je een grotere kans op succes. Word een HELD is geschreven voor iedereen die op zoek is naar nieuwe energie, passie en bevlogenheid en voor leidinggevenden die hun organisatie vanuit een positieve flow willen laten groeien.

Dit boek is voor mij een van de meest inspirerende boeken over hoe we met toewijding, kennis en creativiteit tot uitzonderlijke prestaties in staat zijn. Bas weet zo over zijn helden te schrijven dat je de inzichten en adviezen kunt en wilt toepassen in je eigen leven. Het doet de held in onszelf ontwaken!
Prof. dr. Jeff B.R. Gaspersz, hoogleraar Nyenrode Business Universiteit

Over de auteur

Bas Kodden (Auteur)

Leiderschapscoach en managementwetenschapper Bas Kodden is als directeur van het Executive MBA verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.
Bekijk alles van Bas Kodden

Lilian Eefting (Redacteur)

Specificaties

Auteur(s) Bas Kodden, Lilian Eefting
ISBN 9789491757310
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Gewicht 273 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 28-03-2016
Afmeting 230 x 170 x 10 mm
Aantal bladzijdes 148

Anderen bekeken ook

Mentale innovatie
Hans van Breukelen, Benno Diederiks, Bas Kodden
27,-