• E-book, direct leverbaar
14,99

Coachen met Voice dialogue (E-book)

Handboek voor begeleiders

9789462722811
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Leiderschap
  • Onmisbaar naslagwerk voor iedereen die werkt of wil werken met Voice Dialogue
  • Een effectieve methode om grip te krijgen op de innerlijke mens
  • Onmisbaar voor coaches, therapeuten en begeleiders
E-book
EUR 14.99 9789462722811 14,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Voice Dialogue is een ervaringsgerichte methode die steeds bekender wordt onder coaches in Nederland. In Voice Dialogue gaan we er vanuit dat ieder mens uit meerdere ikken of subpersonen bestaat. Deze ikken nemen het stuur geregeld van ons over. Zoals een Pleaser die zorgt dat je geen conflicten krijgt en een Pusher die je aanzet tot overwerken.

Grip krijgen

In Voice Dialogue gaat de begeleider letterlijk in gesprek met de verschillende ikken van de cliënt. Daardoor leert de cliënt zijn innerlijke krachtenveld beter kennen en meer kanten van zichzelf in te zetten. Met Voice Dialogue help je de cliënt om zelf de regie te nemen over zijn leven in plaats van dat een paar ikken dat doen.
 
In dit eerste Nederlandstalige handboek over Voice Dialogue presenteren Judith Budde en Karin Brugman op levendige wijze hoe je kunt werken met deze methode. Helder en toegankelijk leggen ze de aanpak stap voor stap uit, geïllustreerd door tal van herkenbare voorbeelden.

Voor wie

Coachen met Voice Dialogue is geschreven voor coaches, loopbaanadviseurs, supervisoren, therapeuten en andere begeleiders. Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die werkt of wil werken met deze prikkelende methode.

Over de auteur

Judith Budde (Auteur)

Judith Budde is medeoprichter en directeur van Conferentie- en Opleidingscentrum het Balkon.
Bekijk alles van Judith Budde

Karin Brugman (Auteur)

Karin is co-auteur van de boeken: Ik (k)en mijn Ikken. Ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue. En het handboek voor begeleiders: ‘Coachen met Voice Dialogue.’ Deze boeken gaan over het ontdekken van de verschillende kanten in jezelf met behulp van de methode Voice Dialogue.
Bekijk alles van Karin Brugman

Specificaties

Auteur(s) Judith Budde, Karin Brugman
ISBN 9789462722811
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 19-10-2020
Aantal bladzijdes 211