Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke donderdag inspiratie, tips, acties en nieuws.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke donderdag inspiratie, tips, acties en nieuws.

Thema Tientjesdagen

 

Van 7 tot 20 november 2022 starten de THEMA Tientjes dagen. Profiteer van een uniek aanbod! 40 boeken voor maar 10 euro. Dat zijn nog eens fijne cadeautjes! 

 

Voor iedereen een inspirerend boek

Geef jezelf of een ander een steuntje in de rug cadeau. Met boeken van Femke Kamps, Charlotte Staats, Ina Sok, Miloe van Beek en nog veel meer van onze beste auteurs.
Vind jouw perfecte cadeau via de knop, of lees onze tips nog even.

 

Tientjes boeken bekijken

 

Geef persoonlijke ontwikkeling cadeau

Oh, die stress! De feestdagen komen eraan, op het werk moet je nog even een sprintje trekken, thuis moet er van alles georganiseerd, en je wilt alvast vooruit kijken naar volgend jaar. Hoe hou je toch al die ballen in de lucht en hoe blijf je groeien als mens? Daar hebben we nou boeken voor. Met praktische handvatten, fijne tips, inspiratie en opdrachten. Kun je gewoon even lezen én doen in je pauze.

 

Keuzestress? Auteur Femke Kamps geeft je deze 3 boeken als tip:

 

 

Lees hier waarom

persoonlijke ontwikkeling boeken

Leiderschap: sta op voor jezelf!

Sta jij open voor nieuwe kennis, en hoe ga jij om met verandering? Typische thema’s die iedere leider tegenkomt en iets van moet vinden. En wanneer ben je eigenlijk een leider? Hulp is onderweg! Voor maar een tientje weet je zo waar jij staat en waar je nog stappen te zetten hebt.

 

Geen idee welk boek geschikt is? Auteur Charlotte Staats zet de belangrijkste actuele inzichten, theorieën en best practices in het boek Persoonlijk leiderschap voor je op een rij. Met handige tips die je meteen kunt toepassen in je werk.

 

Lees de blog

 

afbeelding over leiderschap

Hup, vandaag nog beginnen!

Elke dag komt er een moment dat je even een duwtje in de rug nodig hebt. Even een herinnering aan jouw focus, aan jouw creativiteit, je eigenwaarde, de stap die je wilde zetten. Investeer in je proces en inspireer jezelf of een ander met een motiverend boek. Voor maar 10 euro is dat een kleine moeite, groot plezier! Zonder dat het heel veel tijd kost.

 

Ina Sok, expert op het gebied van creativiteit, geeft je 3 boekentips. Met daarin, uiteraard, haar eigen boek 30 Creatieve workouts. En nee, daar ga je niet van zweten.

 

 

Bekijk haar top 3

motivatie en inspiratie afbeelding

Stapelen! Coachen en trainen met voordeel

Het nieuwe jaar begint bijna, tijd om die training of cursus even op te schudden. Voeg er een bundel boeken aan toe! Voor maar 10 euro kun je voordelig een van de coach- of trainingsboeken aanschaffen en kijken of het boek past bij je cursus. Om daarna tegen stapelvoordeel in te slaan voor het nieuwe jaar. Dat is een lekkere start!

 

Coach Marijne van den Kieboom laat zien hoe je tot de kern komt met je coachvraag.

 

Bekijk de video

 

Trainingsboeken afbeelding