• Nu besteld, dinsdag in huis
18,-

Mindfulness (waaier)

for the road

9789058713919
4.75 1 4 5
4 Recensie(s)
Handig overzicht van de belangrijkste mindfulness-oefeningen.
Onderwerp: Balans & Energie
  • Helpt los te komen van stress en piekeren
  • 30 oefeningen overzichtelijk bij elkaar
  • Van ster-auteur Gijs Jansen
EUR 18.00 9789058713919 18,-
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Mindfulness is razend populair: geen wonder want het leert je genieten van alle momenten en elke dag. En vergroot zo enorm de kwaliteit van je leven.

Om alle mindfulnessfans van dienst te zijn, hebben we de essentie van mindfulness in deze superhandige waaier gezet. Mindfulness for the road staat vol met eenvoudige en praktische oefeningen die je overal kunt doen: achter de computer, op reis, tijdens het eten, sporten of vergaderen, noem maar op. Met deze waaier, die in iedere tas of jaszak past, is mindfulness voortaan en overal voor iedereen weggelegd.

Doel

Het doel van Mindfulness for the road is om je uit je hoofd te halen, waardoor je in het echte leven kunt duiken. Overal waar je gaat neem je die rare gedachtenmachine van je mee. Deze waaier geeft handvatten om in iedere situatie het piekeren te slim af te zijn. 

Voor wie

Voor iedereen die merkt dat hij  graag wat meer onbevangen in het leven zou willen staan, en meer zou willen genieten van de kleine dingen.

Gebruik

Als een tomtom. Overal waar je gaat, of je nu in het park zit, op je werk bent of onder de douche staat: voor elke situatie wijst de waaier je de weg naar een mindful moment.

Voordelen waaier ten opzichte van een boek

Een waaier is compacter, past in de kleinste tas en crëert daardoor momenten waarin je even tot jezelf kunt komen, in plaats van dat je aan een boek gebonden bent, waar je toch echt de tijd en ruimte voor moet nemen. De waaier kun je ook gebruiken als je drie minuten op de bus moet wachten. 

Wat levert de waaier mij op

Intensere ervaringen, meer onbevangenheid, minder gepieker en een gezonde baldadige levenshouding waarin je open staat voor alle nieuwe ervaringen, hoe vreemd deze op het eerste gezicht ook mogen klinken.

Een Tomtom voor het doen van mindfulness-oefeningen op iedere plek en in iedere situatie die je je maar kunt bedenken. Wat je ook aan het doen bent, deze waaier maakt de ervaring bewuster en daarmee waardevoller.

Over de auteur

Gijs Jansen (Auteur)

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’.
Bekijk alles van Gijs Jansen

Specificaties

Auteur(s) Gijs Jansen
ISBN 9789058713919
Uitvoering Waaier
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 84 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 01-11-2010
Afmeting 150 x 77 x 19 mm
Aantal bladzijdes 20

Anderen bekeken ook

Mindfulness op het werk
Pieternel Dijkstra
18,-
Werkboek mindfulness
Thomas Roberts
28,-
Mindfulness
Ger Schurink
25,-