• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
17,95

Leef!

Leef zoals je eigenlijk zou willen. Voor meer balans in je leven.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling
  • Leef zoals je eigenlijk zou willen
  • Met mindfulnessoefeningen voor meer balans in je leven
  • Maakt gebruik van de beproefde ACT-methode
17,95
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.1/10

Samenvatting

Boek Leef

Je vindt jezelf te dik. Of je denkt dat je veel te veel om aandacht zeurt. Of je had eigenlijk liever een kleinere neus gehad. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met het verzinnen van allerlei grotere en kleinere tekortkomingen die we denken te hebben. Omgaan met die stoorzenders in je leven is vaak zoveel gemakkelijker gezegd dan gedaan. En het kost onnodig veel energie en tijd.

ACT-methode
In Leef! ... zoals je eigenlijk zou willen gebruikt auteur en psycholoog Gijs Jansen de ACT-methode. Deze nieuwste vorm van gedragstherapie helpt je de wereld en jezelf te accepteren zoals ze zijn, met alle positieve en negatieve kanten dus. In dit boek geen lange wetenschappelijke uitleg, maar denk- en doe-oefeningen, onder andere uit het mindfulnessgedachtegoed. Leef! leert je jezelf te accepteren zoals je bent. Dat geeft je de tijd en de ruimte om te leven.

'Gijs Jansen biedt een verfrissende methode om af te komen van een minderwaardigheidscomplex. Alleen al door het lezen ervan neem je een grote stap in het accepteren van jezelf. Kortom, een heerlijk boek.' - Pieternel Dijkstra, psychologe, schrijfster en publiciste

'Voor wie geen zin heeft in de peptalk van een positivo, maar wel op zoek is naar meer balans, is Leef! een aanrader.'- Mind Magazine 

In dit boek verwijst Gijs Jansen naar zijn website: www.denkwatjewilt.nl. Deze website is helaas niet meer beschikbaar. Download de oefeningen hier (instapartikel simplify life) en hier (acceptatie).

Over de auteur

Gijs Jansen (Auteur)

Gijs Jansen is psycholoog, supervisor en opleider in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) bij Seetrue mindfulnessopleidingen.
Bekijk alles van Gijs Jansen

Specificaties

Auteur(s) Gijs Jansen
ISBN 9789462722408
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 251 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 09-03-2020
Afmeting 210 x 140 x 11 mm
Aantal bladzijdes 158