• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
33,-

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Word een ongelofelijk rijk mens

9789462722491
5 1 2 5
2 Recensie(s)
Wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt veel zelf doen. Dit boek en de bijbehorende website helpen je te ontdekken op welk gebied jouw leven nog rijker kan.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Trainen & Coachen, Inspiratie & Motivatie
  • No-nonsense zelfcoaching of pre-coaching om direct aan de slag te gaan
  • Unieke combinatie met een complete website: persoonlijkeontwikkelingopmaat.nl inclusief zelftesten, filmpjes, blogs, een eigen dashboard en nog veel meer
  • De OpMaat-methode helpt iedereen om zich verder te ontwikkelen en in zijn volle innerlijke kracht te staan
Gratis verzending
EUR 33.00 9789462722491 33,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Persoonlijke ontwikkeling op maat - het boek

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan je er nu uithaalt? Wil je een grootser leven? Leiderschap over je eigen  toekomst? Van betekenis zijn? Emotioneel vrij zijn? Echt je ware zelf zijn? Met Persoonlijke ontwikkeling op maat investeer je in jezelf en word je een ongelofelijk rijk mens. 

 

Want persoonlijke ontwikkeling ís maatwerk

Er zijn geen geheime formules of mystieke sleutels of drie eenvoudige stappen voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is maatwerk om te komen van waar je bent naar waar je wilt zijn. Maar wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt veel zelf doen. Dit boek en de bijbehorende website helpen je te ontdekken op welk gebied jouw leven nog rijker kan. In toegankelijke taal en zonder zweverigheid helpt dit boek je om de sterkste versie van jezelf te worden. Jij kiest op welke punten je wilt groeien en geeft je ontwikkeling vorm zoals jij wilt.

 

Je volgende stap is wat ertoe doet

Van woorden leer je beperkt. Daarom bevat de methode geen lange verhalen en voorbeelden, maar alleen de essentie van de onderwerpen. Wat er wél toe doet is jouw actie. Want er is geen klaar-terwijl-je wacht manier. Tiny Kanters selecteerde de krachtigste oefeningen uit zijn eigentijdse verdiepende aanpak gebaseerd op innerlijke kracht. Daarmee zet je jouw volgende stap. En de volgende. Tot jij je krachtigste zelf bent geworden.

Door de test die ik op zijn website heb gedaan wist ik meteen van welke hoofdstukken ik het meest kon leren. Door de inzichten en oefeningen uit het hoofdstuk over eigenaar van jouw emoties en gevoel heb ik een angst, waar ik al jaren tegen aan liep, zelf op kunnen lossen. Het boek staat vol tips waarmee ik echt in beweging kom. Het is inderdaad persoonlijke ontwikkeling op maat zoals de titel belooft. De heldere manier van schrijven vind ik erg fijn. Complimenten voor de opzet van dit boek.
Lezerreview

Over de auteur

Tiny Kanters (Auteur)

Tiny Kanters is een internationaal opgeleid en gecertificeerd senior coach voor teams en managers.
Bekijk alles van Tiny Kanters

Specificaties

Auteur(s) Tiny Kanters
ISBN 9789462722491
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 780 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 18-06-2020
Afmeting 216 x 215 x 15 mm
Aantal bladzijdes 248

Anderen bekeken ook

Kom tot de kern
Marijne van den Kieboom, Ellis Buis
28,-
Persoonlijk leiderschap
Charlotte Staats
30,-