THEMA café Hoe word je een goede vriend van jezelf?

Schrijf je verstoten ikken uit de schaduw en ontmoet ze in een mini Voice Dialogue sessie.

11212024

Met korte, toegankelijke en creatieve oefeningen word je uitgenodigd om al schrijvend onuitgesproken gedachten in woorden te vatten.

Schrijftalent of -ervaring is niet nodig

Onderwerp: Trainen & Coachen
  • Korte maar intensieve workshops
  • Verdien 10 PE punten. (NOBTRA)
  • Geleid door experts
  • Ideaal te combineren met een druk schema!
EUR 180.00 11212024 180,-
  • 21-11-2024
  • 14:30 - 19:00

Waar gaat het over?

Wil je niet de beste maar de echtste versie van jezelf worden? Gevoelens en gedachten waar je je voor schaamt of die je niet durft te laten zien. In wat je schrijft zullen delen van jezelf zich aan je laten zien. Misschien de verlegen ik in jou, een zorgeloze zelf, een kwade ik of degene in jou die opnieuw zou willen beginnen.

Vanuit de benaderingswijze Voice Dialogue zoomen we vervolgens in op die aspecten van jezelf die tot nu toe onderbelicht bleven zodat je ze in je dagelijks leven kunt integreren.

 

VOOR WIE?

Voor iedereen die niet de beste maar de echtste versie van zichzelf wil worden en al schrijvend delen van zichzelf wil bevrijden.

 

RESULTAAT?

In plaats van kritisch naar jezelf te kijken, leer je jezelf vriendschappelijk te benaderen; je bent namelijk al precies goed. Je ontdekt het goede van je slechte kanten en je bent straks je Innerlijke Criticus te slim af.

 

PRIJS

€180,- ex BTW

Incl. eten & drinken

 

Over KARIN BRUGMAN

Karin heeft zich gespecialiseerd in opleiden van trainers en coaches in het werken met Voice Dialogue, focusing en speelse trainingen op het gebied van zelfmanagement- en persoonlijke effectiviteit.

 

WAAR?

Schouten en Nellissen Hoofdkantoor

Van Heemstraweg-West 5

5301 PA Zaltbommel

 

PARKEREN

Parkeren op het terrein is gratis!

 

EXTRA PE PUNTEN 

Wanneer je als trainer of coach één of meerdere Masterclasses via Uitgeverij THEMA volgt, dan krijg je daar een certificaat met je behaalde PE punten.

✓ Elke THEMA Masterclass is goed voor 10 PE punten.

✓ De Masterclasses van THEMA zijn door NOBTRA erkend als een goedgekeurde PE cursus en voldoet aan de gestelde criteria.

 

Volg je 4 Masterclasses in 2 jaar tijd, dan kan je al voldoen aan je eventuele PE verplichtingen en behoud je het PE certificaat.

Over de spreker

Karin Brugman (Workshop leider)

Karin is co-auteur van de boeken: Ik (k)en mijn Ikken. Ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue. En het handboek voor begeleiders: ‘Coachen met Voice Dialogue.’ Deze boeken gaan over het ontdekken van de verschillende kanten in jezelf met behulp van de methode Voice Dialogue.
Bekijk alles van Karin Brugman

Specificaties

Spreker(s) Karin Brugman
Artikelnummer 11212024
Event datum 21-11-2024
Event tijd 14:30 - 19:00

Anderen bekeken ook

Ik (k) en mijn ikken
Karin Brugman, Judith Budde, Berry Collewijn
28,-
Coachen met voice dialogue
Judith Budde, Karin Brugman
35,-