Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Winkel
De beste boeken en meer voor je ontwikkeling.
Uitgeverij
Een kijkje achter de schermen van Uitgeverij THEMA.
Verdieping
Artikelen, blogs, interviews en meer.

Titels nieuw & in aantocht

Laatste updates

De 7 favoriete zinnetjes van Karin de Galan

Juist de manier waarop je iets zegt, maakt vaak het verschil in effectiviteit. Stel je voor: iemand vraagt aan het begin van de training of je eerder zou kunnen stoppen. In plaats van direct te reageren dat de training gewoon tot 5 uur duurt, nodig je de deelnemer uit om meer te vertellen: ‘Vertel’. Op die manier geef je prioriteit aan het horen van de deelnemer. Want alleen door goed te luisteren, kun je zijn of haar punt of belang begrijpen en erkennen. Dit versterkt niet alleen de betrokkenheid van de deelnemer, maar creëert ook een sfeer van openheid en respect.

 

Het toepassen van deze zinnetjes kan een wereld van verschil maken in de impact van je trainingen. Wil je meer leren over hoe je deelnemers kunt inspireren en betrekken? Lees dan de volledige blogpost van Karin de Galan, waarin ze haar expertise deelt en dieper ingaat op het succes van effectieve communicatie tijdens trainingen.

 

Lees de blogpost

Vandaag nog 5- pack
Komende evenementen

Ontvang onze nieuwsbrief.

 

Elke donderdag verdieping 

Die mag je niet missen, want hij staat vol inspirerende blogs, de nieuwste producten, recensies en fijne concrete tips. Nu met een gratis Vandaag nog relaxed bookazine cadeau!

 
 

Wat goed dat je je hebt aangemeld! Je krijgt vandaag nog een e-mail (controleer ook je Ongewenste Mail/Spam) om je aanmelding te bevestigen.

Uitgeverij THEMA - De beste boeken voor je ontwikkeling

THEMA is er voor iedereen die regie wil nemen over zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij denken dat onze lezers zelf stappen kunnen zetten om hun leven en loopbaan de best mogelijke richting op te sturen. En daar helpen we graag bij. Wil je iets verbeteren of veranderen aan jezelf, of aan je functioneren op het werk, in je team of juist daarbuiten? Een boek, spel of waaier kan je net dat steuntje in de rug geven wat je dan nodig hebt. Of misschien ben je op zoek naar verdieping: een echt goed handboek om met nog meer vertrouwen jouw (toekomstige) werk te doen? Met onze uitgaven kun jij jezelf én de organisatie waar je werkt versterken.